x

Queen-covers bliver til puslespil

Queen-covers bliver til puslespil

Fire af Queens klassiske albumcovers udkommer som puslespil i oktober

Har du altid gået og drømt om at kunne lægge sidste brik i Queen-puslespillet, så får du endelig muligheden, når der næste måned udgives fire forskellige Queen-puslespil. Puslespillene kommer til at afbilde fire af Queens største album fra 70’erne: Queen II (1974), A Night at the Opera (1975), A Day at the Races (1976) og News of the World (1977).

Queen-puslespillene, som Queen officielt har sagt god for, består hver af 500 brikker og kan fås i en 12-tommers vinylæske, så puslespillet kan få en plads i pladesamlingen ved siden af de Queen-klassikere, man naturligvis har stående på vinyl. 

Artiklen fortsætter under billedet

Rock Saws, firmaet bag puslespillene, har ud over at have stillet brikkerne til Queens albumcovers til rådighed også lanceret albumcover-puslespil af Iron Maiden, Motörhead, Judas Priest og Slayer. Derudover udkommer der også Rush- og Metallica-puslespil i september.

Sidste år udkom filmatiseringen af Queen og Freddie Mercurys liv, Bohemian Rhapsody, der fik fire stjerner af vores anmelder. Skuespilleren Rami Malek, der spillede Freddie Mercury i filmen, gav i forbindelse med filmens udgivelse et interview til GAFFA om sin forberedelse til rollen. 

LÆS OGSÅ: Stort interview med Rami Malek: Becoming Freddie Mercury

Queen gav sidste år koncert i Jyske Bank Boxen i Herning sammen med Adam Lambert, der i selskab med Brian May, Roger Taylor og John Deacon var med til at videreføre Freddie Mercurys arv til koncerten, der modtog seks ud af seks stjerner af vores anmelder.

LÆS OGSÅ: Det er DET, musikken kan!

I forbindelse med, hvad der ville have været Freddie Mercurys 73. fødselsdag den 5. september blev der udgivet et bokssæt med titlen Never Boring, der indeholder Freddie Mercurys musik fordelt på tre cd'er.

Puslespillene kan købes her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA