x

Jon Hopkins sammenvæver polerne ved dansk koncert

Jon Hopkins sammenvæver polerne ved dansk koncert

Den elektroniske artist spiller i Danmark som del af Polarity Tour

Den engelske electronica-kunstner Jon Hopkins giver koncert i DR Koncerthuset i København den 25. marts 2020. Med sit mix af apokalyptisk techno og sonisk spiritualitet rykker Hopkins ind i koncertsale over hele Europa – fra Royal Albert Hall i London og Berlins Philharmonie til DR Koncerthuset i København.

Den engelske producer vil i selskab med et flygel og et ensemble bestående af guitarister og strygere gå efter en anderledes og mere intim koncertoplevelse, end hvad dansegulvene og festivalerne kan levere.

– Lige nu har jeg et sæt, der er skræddersyet til festivaler og et beruset publikum. Og det har været fantastisk, men min dybeste natur ligger i stilheden og den meditative side af min musik.

Turnéen bærer titlen Polarity Tour, der, som titlen angiver, vil præsentere det siddende publikum for en udfordring, når de præsenteres for det elektroniske og festival-skræddersyede livesæt i en koncertsal.

Jon Hopkins var i begyndelsen af sin karriere orienteret mod ambient-genren som soloproducer på sin debutplade Opalescent fra 2001 samt opfølgeren Contact Note fra 2004. Sidenhen har den britiske producer samarbejdet med blandt andre super-produceren Brian Eno, Disclosure og David Lynch og har desuden produceret Coldplays Grammy-vindende Viva La Vida fra 2008.

LÆS OGSÅ: Hopkins spillede op til dans i Den Grå Hal

Jon Hopkins udgav i 2013 solopladen Immunity, der blev tildelt seks stjerner af vores anmelder, og udkom senest i 2018 med albummet Singularity

40-årige Hopkins optrådte på dette års Roskilde Festival og gav sidste år koncert i Den Grå Hal i København, og begge koncerter modtog fire stjerner af vores anmeldere.

Billetsalget til John Hopkins i DR Koncerthuset begynder fredag den 13. september klokken 11, og billetter kan købes her.

Varm op med "Open Eye Signal":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA