x

Tindersticks giver ekstrakoncert

Tindersticks giver ekstrakoncert

Det legendariske alternative rock-band Tindersticks spiller yderligere en koncert i Store Vega, denne gang den 26. april 2020.

Interessen for at opleve Tindersticks i levende live har tilsyneladende været så stor, at det engelske band har valgt at forsøde april måned med endnu en koncert i København dagen efter den første, som nu er udsolgt. Tindersticks har deres 12. studiealbum i støbeskeen, og i den forbindelse tager indie-ikonerne på verdensturné. I Store Vega kan et siddende publikum se frem til engelsk musik i særklasse.

LÆS OGSÅ: Tindersticks: Vi må være kloge, siden vi stadig er her

Tindersticks har siden gennembruddet i 1990'erne haft en eksperimenterende tilgang til musikken. De har blandt andet udsendt et videoværk, som sikrede dem en plads ved prisuddelingen CPH:DOX i 2017. Gruppen blev dannet i 1991, og deres to første (selvbetitlede) album cementerede deres position. Især frontmanden Stuart A. Staples' karakteristiske mørke vokal vækker genkendelse blandt musikfans verden over.

Billetsalget til ekstrakoncerten i Store Vega kan fra på fredag den 13. klokken 10 købes her.

Varm op med gruppens spritnye sang og video "The Amputees", en forsmag på deres kommende 12. album, No Treasure But Hope, der er på gaden 15. november.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA