D-A-D korsfæstet i ny video


Musikvideoen til titelnummeret fra A Prayer for the Loud er netop udkommet. Oplev det visuelle vanvid her. 

Tilbage i maj udgav D-A-D deres comebackalbum A Prayer for the Loud. Nu er videoen til titelnummeret fra selvsamme plade på gaden, og de danske rocklegender kan i den grad endnu en gang siges at have givet los for deres velkendte excentricitet.  

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: D-A-D leverer mellemvaren

I hvad der bedst kan beskrives som en potpourri af midlertidig galskab ses blandt andre Jesper Binzer som levende død, Laust Sonne i spændetrøje, Stig Pedersen udklædt som Napoleon og tidligere landsholdsanfører Daniel Agger – som, så vidt vi ved, dog ikke har tilsluttet sig bandet – læggende arm med en gammel mand i undertrøje. Ydermere får alle bandmedlemmerne også lige en korsfæstelse i silende regn på oplevelseskontoen. Der er kort sagt nok til enhver smag. 

LÆS OGSÅ: INTERVIEW: D-A-D er tilbage: – ”Vi kan gøre hvad fanden, der passer os”

Udgivelsen af musikvideoen er samtidig startskuddet til en større Europa-turné for bandet, der bringer dem rundt i ikke mindre end 13 forskellige europæiske lande. Touren starter i dag i Oulo i Finland og afsluttes i Hamborg den 18. december, men kommer umiddelbart desværre ikke forbi Danmark. 
Se den komplette tourplan lige her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA