x

GAFFA juli er på gaden

GAFFA juli er på gaden

I dag er GAFFAs julinummer på gaden. 64 sider sprængfyldt med interviews, temaartikler, reportager, anmeldelser, nyheder, masser af billeder og meget mere.

Du kan blandt andet læse et stort interview med albumaktuelle Coldplay, der fortæller om, hvorfor og hvordan de har skruet ned for den melankolske rock og klaveret og op for eksperimenterne på deres fjerde album.

Du kan også møde Beck, som vi har talt med i Los Angeles om hans nye album ”Modern Guilt”. Beck taler blandt andet om hans skyldfølelse over, at amerikanerne smider 420.000 mobiltelefoner væk – hver dag.

Vi starter desuden den nye serie ”Teenagesensationer” – tre purunge danske navne, som er stærkt på vej frem i lyset. Vi lægger ud med Århus-duoen Elektrojuice.

I serien ”Musikkens digitale fremtid” ser vi på, hvordan du kan få musik ganske gratis – og lovligt.

Vi har også mødt Wolf Parade, Santogold, Kleerup, Sara Bareilles, Sha La Las og mange flere, og P3’s Kanonkongen fortæller om sin yndlingsmusik i vores serie ”Finale”. Og GAFFAs Gale Pen har P3's for tiden udskældte musikchef Lars Trillingsgaard i den varme stol.

Find GAFFA på en uddannelses- eller kulturinstitution, en café eller et bibliotek nær dig.

Du kan naturligvis også få GAFFA tilsendt med posten, sammen med gratis cd'er og en masse spændende tilbud, hvis du melder dig ind i Klub GAFFA. Læs mere via nedenstående link.

klub.gaffa.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA