x

Østkyst Hustlers teaser ny musik

Østkyst Hustlers teaser ny musik

"Det er snart. Meget snart"

Trioen Østkyst Hustlers, der tog Danmark med storm i 90'erne med Verdens Længste Rap og "Han får for lidt", teaser på deres Facebook-side ny musik.

Med teksten "Det er snart. Meget snart" og et videoklip, af noget, der let kan lyde som en del af en kommende single, giver Jazzy H og Bossy Bo en forsmag på den Hustler-rap, som danskerne eftersigende kan vente sig "meget snart". 

LÆS OGSÅ: Politi skræmmer vildfarent kvæg væk med AC/DC

Nikolaj Peyk er ikke at se i videoklippet, men i 2017, da man sidst hørte nyt fra hustlerne, var han med og fuldendte derved det originale Østkyst-hold. Peyk forlod ellers Jazzy og Bossy kort efter albummet Så Hold Dog Kæft i 1998, som er det sidste fuldlængdealbum fra Østkyst Hustlers. Men i 2017 var Peyk med, da amagerkanerne udgav de to singler "Tøsepige" og "Undskyld Skat", som kan ses nedenfor. Så meget kan tyde på, at han stadig er en del af gruppen. 

I videoen kan Jazzy, uden sine ikoniske solbriller, ses anmelde hustlernes tilbagekomst, imens Bossy rapper "Så hør mig forfør dig / med funk og magi / jeg er slet ikke færdig / jeg har mere at si'"

LÆS OGSÅ: Ekspert: Historien om Beatles' opløsning skal omskrives

På trods af de 24 år, der er gået, siden debutpladen Verdens Længste Rap udkom, kan Østkyst Hustlers bryste sig af en yderst loyal fanbase, som på Facebook-opslaget reagerer positivt "Før, nu, senere, altid: I har bare magien!" og "De gamle drenge kan endnu". 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA