x

Falsk MIMS afsløret

Falsk MIMS afsløret

Kopibands er et velkendt fænomen, men det er sjældent, at nogen udgiver sig for at være den ægte vare og optræder for penge. Men det skete for den amerikanske rapper MIMS, der for nylig gav koncert i den græske hovedstad Athen – eller det vil sige, det gjorde han ikke, det var en svindler.

Koncerten fandt sted 10. juni og blev promoveret intensivt i de lokale medier og på nettet. Arrangøren kaldte sig Knockout Productions. Imidlertid lugtede fans hurtigt lunten, da plagiatet gik på scenen.

En amerikansk fan på ferie i Grækenland fortæller følgende i en pressemeddelelse udsendt af MIMS’ pladeselskab EMI:
”Vi betalte så mange penge ved indgangen, og vi føler os så snydt. Kunstneren gik på scenen med hætte-T-shirt, solbriller og baseball-hat. Alle begyndte at råbe ”svindler” efter ham og forlod lokalet. Jeg kunne straks se, at det ikke var den rigtige MIMS."

Den rigtige MIMS udtaler følgende:
”Jeg vil sende min dybeste undskyldning til alle mine græske fans, som troede, at de skulle se mig og i stedet kom til at se én, der lod, som om han var mig. Jeg var her i USA for at arbejde på mit nye album. Mine advokater er i gang med at undersøge, hvem der står bag denne koncert, og vi regner med snarest at sagsøge dem for at holde dem ansvarlige.”

MIMS, hvis rigtige navn er Shawn Tapiwa Mims, debuterede sidste år med albummet ”Music Is My Savior”, som gav ham et stort hit med ”This Is Why I’m Hot”, der har solgt platin i USA og har solgt over to millioner ringetoner på verdensplan. Han arbejder som nævnt for tiden på sit andet album, der ventes ude senere på året.

MIMS' hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA