x

Tove Lo indtager Danmark

Tove Lo indtager Danmark

Svenskeren gæster Vega den 23. marts

Om blot fire dage smider Tove Lo slipper sit fjerde albumudspil Sunshine Kitty på gaden, og i dag har popstjernen ydermere annonceret en tour af samme navn, der forløber i det kommende år. Her gæster hun blandt andet Vega i København den 23. marts, hvor unge, upcoming Millie Turner er med som support. 

Sunshine Kitty har på stående fod kastet to singler af sig: "Glad He's Gone" udkom tilbage i maj, og i august fulgte "Bad as the Boys" featuring Alma. Sidstnævnte er blot én af flere samarbejdspartnere på den nye plade, hvor gæsterne også tæller legenden Kylie Minogue.

Om det kommende album udtaler Tove Lo selv: 

"Det er fyldt med sange om naiv kærlighed, teenager-crushes, frygter for fremtiden og om at være en sårbar særling. Jeg er så stolt af det hele og er evigt taknemmelig til alle, der har været involverede."

Tove Lo har ad flere omgange gæstet Danmark; senest på dette års NorthSide, hvor hun igen viste prøver på sit udfordrende, grænsesøgende sceneshow og fik smidt fire ud af seks stjerner efter sig af vores anmelder. Hvorvidt der (som så ofte før) er et par bare bryster på menuen, når hun gæster København, er endnu uvist. 

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Spændt op og klædt af til lir

Billetsalget løber af stablen nu på fredag den 20. september klokken 11.00. Tilgå det lige her. 

Se lyrikvideoen til "Bad as the Boys", det seneste singleudspil fra Sunshine Kitty, herunder. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA