x

The Minds of 99 flytter udsolgt koncert

The Minds of 99 flytter udsolgt koncert

Koncerten den 22. november flyttes fra Dok5000 til Jyske Bank Arena

Succesen og populariteten vil ingen ende tage for The Minds of 99. Bare i løbet af det seneste år har de københavnske rockstjerner erhvervet sig fem GAFFA-priser og én P3 Guld-pris og har derudover fyldt festival- og koncertscener en masse til kritikerroste optrædener rundt omkring i hele landet.
Nu har de fyldt endnu et spillested – så meget, at bristepunktet er nået, og de i stedet bliver nødt til at finde et større.

LÆS OGSÅ: GAFFA-prisens sejrherrer The Minds of 99: – Vi har gjort det på vores måde

Minds' kommende efterårsturné i landets fire største byer har ikke overraskende vist sig at være en populær affære. Mens der er meget få billetter tilbage til koncerten i Royal Arena den 23. november, er koncerterne på Royal Stage i Aalborg den 14. november og i Ceres Arena i Aarhus 15. november begge udsolgt. Det samme gjorde sig egentlig også gældende for koncerten den 22. november på Dok5000 i Odense, som dog nu er blevet flyttet til Jyske Bank Arena i samme by på grund af "popular demand" og logistiske udfordringer.

"Vi skifter Dok5000 ud med Jyske Bank Arena på grund af to ting. Det første er, at Dok5000 ikke er optimal for det show, vi kommer til at lave. Vi er blevet mere ambitiøse, jo tættere vi er kommet på touren, og Dok5000 er for lille til vores produktion, så ikke alle publikummer kan få den perfekte koncertoplevelse. De, der allerede har købt billet, får derfor nu en langt bedre oplevelse i Jyske Bank Arena. Det andet er, at vi solgte de sidste 1200 billetter i Odense på 48 timer, og efter Dok5000 blev udsolgt, var der simpelthen så mange, der har skrevet sig op på venteliste, at vi nu føler os sikre på, at vi bliver nok i Jyske Bank Arena til, at det er sjovt", udtaler forsanger Niels Brandt i en pressemeddelelse. 

Kapaciteten i Jyske Bank Arena er 5000 personer mod 3000 i Dok5000.

LÆS OGSÅ: Den perfekte koncert med det perfekte band

Billetsalget til de overskydende billetter skydes i gang i morgen tirsdag den 17. september klokken 10.00 gennem bandets egen hjemmeside. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA