Princess Nokia udnævnes til skønhedsdronning i ny video


Se New York-rapperen Princess Nokia give en skønhedskonkurrence baghjul i den nye video til singlen "Sugar Honey Iced Tea (S.H.I.T.)". 

Princess Nokia dukkede op på Soundcloud i 2010 under navnet Wavy Spice med sange som "Bitch I'm Posh" og "YAYA". Hun var kendt som Wavy Spice i tre år, inden hun annoncerede sit nye alias med sangen "Nokia". Princess Nokia slog for alvor igennem i 2016 med mixtapet 1992, der har taget form efter hendes opvækst i New Yorks gader. Da 1992 blev genudgivet som album i 2017 fik sange som "Tomboy", "Kitana" og "Mine" stor medfart. 

LÆS OGSÅ: Se Stormzy gøre krav på raptronen i ny video

Nokia er kendt som karismatisk feminist med stort F og har været med til at starte podcasten Smart Girls Club, hvor hun netop diskuterer behovet for feminisme i unge kvinders liv. Sidste år udgav hun ep'en A Girl Cried Red, som er stærkt inspireret af emo-rap-bølgen, som Lil Peep blandt andre var med til at popularisere. 

Og nu er Princess Nokia tilbage med en ny upbeat single "Sugar Honey Iced Tea (S.H.I.T.)", hvor hun optræder som en alternativ skønhedsdronning med hang til bandeord og blunts i baglokalet.  


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA