x

The Stone Roses er stendøde

The Stone Roses er stendøde

John Squire fra The Stone Roses bekræfter, at bandet ikke har en genforening på radaren

Da The Stone Roses spillede koncert i Glasgow i 2017, var der forlydender om, at det var gruppens sidste koncert nogensinde. På scenen fortalte frontmand Ian Brown da også, at fans "ikke skulle være kede af, at det er slut, men være glade for, at det skete". Det skriver NME.

Siden har usikkerheden svirret, og rockgruppens biografiskriver og journalist John Robb sagde i 2017 til NME, at "bandets opløsning er ikke 100 procent sikkert. Det er der intet, der er med The Stone Roses". Men nu lader det altså til, at bandets fans får deres forhåbninger manet i jorden. I et interview med The Guardian bliver guitarist i The Stone Roses, John Squire, spurgt om bandet er endegyldigt opløst, og hans simple svar er "yeah".

The Stone Roses blev dannet i 1983 i Manchester, og deres selvbetitlede debutalbum fra 1989 anses som en milepæl i rockhistorien. Selveste Oasis har postuleret, at bandet ikke ville eksistere, hvis ikke det var for The Stone Roses. I 1996 gik The Stone Roses i opløsning, men i 2011 genforenedes de. De solgte 220.000 koncertbilletter på cirka en time. I 2012 spillede de deres seneste koncert på dansk jord, da de optrådte på NorthSide – en optræden, som dog langtfra imponerede GAFFAs anmelder, der kun tildelte bandet én stjerne under overskriften "Helt igennem uværdig tredje genkomst".

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: The Stone Roses: Blue Stage, NorthSide.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA