x

Suspekt vender hjem til jul med koncert

Suspekt vender hjem til jul med koncert

Suspekt uddeler musikalske gaver til publikum – denne gang i deres hjemby Albertslund – når de den 27. december gæster MusikTeatret med deres traditionsrige julekoncert. 

Siden Orgi-E, Bai-D og Rune Rask meldte deres ankomst i dansk rap med debutalbummet Suspekt i 1999, har de tre hiphoppere fra Albertslund raseret den danske musikverden med deres beskidte og ligefremme rim. Men selvom Emil Simonsen, Andreas Bai Duelund og Rune Rask har revolutioneret dansk hiphop, har de ikke lagt alle traditioner bag sig. Det viste de med deres konceptuelle julekoncert i Vega tilbage i 2017. I år vender Suspekt tilbage til Vestegnen, når de den 27. december besøger MusikTeatret med deres juleløjer. 

LÆS OGSÅ: Jonny Hefty og Jøden giver 20-års jubilæums-turné

– Ligesom med de andre julekoncerter adskiller denne koncert sig fra det, man for eksempel har kunnet opleve på festivalerne, som vi har gæstet hen over sommeren. Vi vil grave lidt frem i gemmerne og udfordre vores seks album store bagkatalog, plus det løse, udtaler gruppen.

Med "det løse" menes muligvis de bekendte nissepiger, sangeren Xander iklædt julemandsskæg og et større indblik i Suspekts lange karriere, der i år har varet i intet mindre end 20 år. I 2017 udkom Suspekt med deres album 100% Jesus. Et album, der fik hele seks sjældne stjerner af GAFFAs anmelder. I sommer udkom singlen "Gonzo", der hurtigt blev et sommerhit.

LÆS OGSÅ: Vestegnens Skrappe Drenge

– 20 år på bagen giver mulighed for også at spille andet end de indlysende hits, og det har gennem traditionen med disse julekoncerter vist sig at være en stor succes, specielt hos de supportere, der har fulgt os igennem mange år. Med andre ord vil der blive gravet i alt fra Ingen Slukker The Stars og Prima Nocte til helt nye numre, som vi hidtil ikke har spillet live før. Og mon ikke der også kommer en sang eller to fra hjemstavnen.

Billetter er i salg på MusikTeatrets hjemmeside. 
 
Varm op med "Gonzo":
 

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA