x

Carpark North annoncerer arenakoncerter – hør ny single

Carpark North annoncerer arenakoncerter – hør ny single

Det danske band har netop udgivet singlen “Panic Attack” og giver fem store koncerter i Danmark

Carpark North har netop udgivet singlen “Panic Attack”. Derudover annoncerer bandet tourplan for næste år, hvor de gæster Odense, Roskilde, København, Aarhus og Aalborg. Samtidig varsler bandet også ny musik i 2020.

Carpark North blev dannet for 20 år siden, og dengang var det et fysisk overfald på forsanger Lau Højen, der gav inspiration til kæmpehittet “Transparent & Glasslike”. Denne gang er det et psykisk anfald, der har givet anledning til Carparks North nyeste single “Panic Attack”:

– Jeg blev på et tidspunkt ramt af et angstanfald inden en koncert. Mærkede klaustrofobien og angstens kvælende, sorte røg omslutte mig. Det tvang det monster, som angst er, ud i dagslyset, hvor jeg nærmest oplevede, at det fordampede og blev til ingenting. Det skete, lige dér på scenen sammen med drengene. Vores energi og det at spille sammen befrier mig – her kan jeg tage kontrollen og synge angsten ud, fortæller Lau Højen.

Carpark North udgav senest albummet Hope fra 2017, der dog udløste en mellemfornøjet reaktion af vores anmelder, der gav pladen tre ud af seks stjerner.

LÆS OGSÅ: Benzin på bålet. Stadionrockerne kan ikke få nok af det hele

Det danske rockband spillede på dette års Grøn-turné, og en af disse koncerter fik fire stjerner af vores anmelder. Derudover udgav de i 2018 “Heroes”, der blev brugt som titelsang til VM i ishockey.

LÆS OGSÅ: Erfarne elektrorockere gjorde det, de var bedst til

Carpark North 2020 tourplan: 

29.10.20, Odeon, Odense

30.10.20, Roskilde Kongrescenter    


31.10.20, Falkoner Salen, København

06.11.20, Ceres Arena, Aarhus

07.11.20, Royal Stage, Aalborg


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA