x

VIDEOPREMIERE: KillASon giver den som psykedelisk pink pirat


Et solidt flow på et råt 90'er-inspireret beat præsenteres med detaljeret koreografi og psykedeliske mønstre i KillASons video til den nye single "YONKO".

Marcus Dossavi-Gourdot er navnet på franskmanden bag KillASon. I 2016 udgav han sit debutalbum The Rize. Her kunne man høre KillASons teknisk flotte flow og skæve produktioner, der befinder sig i en lige balance mellem det tilgængelige og hyperenergiske. Den stil kan man glæde sig til at høre mere af på det kommende album Supaheroz, som singlen "YONKO" er første udspil fra. Supaheroz har udgivelsesdato den 25. oktober. 

LÆS OGSÅ: Veloplagt fransk rapper sparkede Distortion lørdag i gang

KillASon gjorde sig først bemærket i Danmark i sommeren 2018, da han optrådte under Distortion Ø, men siden 2016 med The Rize har han indtaget hiphop-scenen i Paris. KillASon medvirker i øvrigt på danske Farveblinds ep på tracket "Bad", og han joinede deres energiske optræden til GAFFA-Prisen i år.

"Yonko" refererer til mangaserien One Piece og seriens magtfulde piratkaptajner. I videoen ses KillASon med to dansere i rollerne som velkoreograferede nymodens pirater med pink pistoler, durags og croissanter spiddet på knive. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA