x

Bliv musikalsk rådgiver for Entakt

Bliv musikalsk rådgiver for Entakt

Entakt nærmer sig målstregen i skabelsen af det album, der skal følge op på den roste debut "Træerne Vokser Ind I Himlen" fra 2007. Albummet udsendes til efteråret, og som med alle andre bands modtager københavnske Entakt løbende gode råd om udformningen af værket fra pladeselskab og andre samarbejdspartnere.

Men hvorfor ikke søge råd direkte hos alle de musikinteresserede, der alligevel skal tage imod albummet til efteråret? Det spørgsmål stillede det ambitiøse poporkester sig selv, og efter en snak med musik-community’et MyMusic, blev de enige om, at det kunne være interessant, som et eksperiment, at inddrage fans og andre interesserede i processen med at færdiggøre det nye album.

Derfor får alle interesserede i de kommende tre måneder eksklusiv adgang til præmiks af tre af de numre, der kandiderer til at komme med på den kommende udgivelse, nemlig "Prolog/Mandagens Vægt", "Japansk Løn" og "Skyts", og i samme åndedrag chancen for at komme med gode råd til Entakt om, hvordan numrene bedst færdiggøres.

Det første nummer, "Prolog/Mandagens Vægt", er nu klar til at blive sniglyttet. Om det fortæller producer og guitarist Kristian Martinsen til GAFFA.dk:

- Vi har benyttet en hel del ukulele, mandolin og andre i rock-sammenhæng atypiske instrumenter, og sammen med utallige guitar-, keyboard- og kor-spor har nummeret udviklet sig til et sandt virvar af idéer, som vi sikkert ikke kommer udenom at muge lidt ud i. Værd at nævne er også, at vi fik overtalt Randi Laubek til at synge kor på nummeret. Hun er normalt ikke meget for at synge på dansk, og er generelt ret selektiv med sine gæsteoptrædender, så vi er ret stolte over, at hun er med.

"Prolog/Mandagens Vægt" ligger altså nu klar til at blive vurderet på Entakts bandprofil på MyMusic, hvor nummeret er indlejret i en video med billeder fra studiet. I feltet nedenunder videoen kan man aflevere sine gode råd. Entakt præmierer hver måned det bedste råd med et signeret eksemplar af det kommende album, to billetter til Entakts efterårsturné og en invitation til at være med under miksningen af et af bandets numre.

Lyt til Prolog/Mandagens Vægt


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA