x

Thomas Helmig udgiver ny single – hør den her

Thomas Helmig udgiver ny single – hør den her

Thomas Helmig har sammen med Susanne Bier skabt en musical over filmen "Den skaldede frisør".

I år det syv år siden, at Den skaldede frisør, med blandt andet Kim Bodnia og selveste Pierce Brosnan på rollelisten, begejstrede filmpublikummet i både ind- og udland. Nu er der gode nyheder for fans af filmen og musicalgenren generelt.

Det er første gang, Helmig skriver sange til en musical, men i 1999 skrev han den engelsksprogede titelsang til Susanne Biers film Den eneste ene, og det gjorde indtryk, fortæller Bier.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Farmand har indtaget dansegulvet

– Da Thomas lavede titelnummeret til Den eneste ene, ramte han noget meget præcist ved filmen. En særlig uskyldsfuld romance, som var håbefuld uden at være sentimental. Lige siden har jeg haft lyst til at lave noget med ham igen. Thomas er helt sin egen, og alligevel føler jeg et kunstnerisk slægtskab med ham, som gør, at jeg er sikker på, at hans sange til Den skaldede frisør vil gøre musicalen endnu mere gribende end filmen.

Thomas Helmig fortsætter:

– Da Susanne ringede og spurgte, om jeg ville skrive sange til Den skaldede frisør, sagde jeg ja, før hun havde stillet spørgsmålet færdigt. Jeg har altid kunnet genkende dele af mig selv i hendes film, og siden vi arbejdede sammen sidst, har jeg håbet på, at vi kunne stikke hovederne sammen igen. Susanne og jeg taler, på mange måder, samme sprog, så jeg glæder mig til at springe på hovedet ned i den her musical.

Musicalen Den Skaldede Frisør har premiere i Falconer Salen i København den 5. marts, hvorefter den rykker til Aarhus og Musikhuset fra den 24. april. 
Billetsalget er skudt i gang og kan tilgås her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA