x

Lukas Graham udgiver første single i år – se musikvideoen


De danske verdensstjerner er tilbage med nummeret “Lie”

Lukas Graham har netop udgivet singlen “Lie”. Det er det første singleudspil fra bandet siden sidste års hit “Not a Damn Thing Changed” fra pladen 3 (The Purple Album).

Den nye single tager udgangspunkt i teenageårene og den uspolerede ungdom og om, hvordan man dannes og udvikles som menneske i de unge år. 

LÆS OGSÅ: Lukas Graham annoncerer eksklusiv dansk koncert

– Lyv ikke for andre, men lyv aldrig overfor dig selv. Det er essensen af “Lie”, som handler om den første store kærlighed, når den rammer dig i teenageårene. Min var Rillo, og det var dén kærlighed imellem os, som i sidste ende bandt os sammen, fortæller Lukas Forchhammer om den nyudgivne single og sin kæreste.

Lukas Graham, som for nylig kunne fejre 1 milliard streams af “7 Years” og dermed skrive sig på den eksklusive liste bestående af blot 25 artister i verden, som har opnået netop denne milepæl, er desuden nomineret til hele fire Danish Music Awards, heriblandt Årets Danske Popnavn og Årets Danske Streaminghit.

LÆS OGSÅ: Lukas Graham slår bemærkelsesværdig rekord

De danske verdensstjerner vender næste år hjem fra turnéer i Asien og USA og giver koncert på Refshaleøen i København den 15. august 2020.

– Jeg glæder mig til at spille en koncert så tæt på hjem igen. Jeg tænker at sejle derud med venner og familie i min lille kutter, fortæller en smilende Lukas.

Billetsalget til Lukas Graham på Refshaleøen går i salg den 30. september klokken 10 og kan købes her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA