x

Stella Polaris er tilbage

Stella Polaris er tilbage

For 12. år er de driftige arrangører bag chillout-eventen Stella Polaris tilbage med årets arrangementer, der vanen tro finder sted i Vennelyst Parken i Århus og Østre Anlæg ved Statens Museum for Kunst i København i den første weekend i august. Nærmere betegnet lørdag den 2. og søndag den 3. august i henholdsvis Århus og København, begge dage fra klokken 12 til 21.

Stella Polaris blev introduceret i Århus i 1997 og er afholdt hvert år siden. Konceptet går ud på at blande stemningsfuld og tilbagelænet elektronisk ambient/chillout-musik med behagelige grønne omgivelser og – forhåbentlig – lidt solskin, hvor musikken meget gerne må falde i et med den omkringliggende natur.

Arrangementet er gratis, non-profit og henvender sig til alle i aldersgruppen 0-90 år, som er det aldersspektrum, der har gæstet de forrige år. Dog er hovedparten af gæsterne 20-30-årige. Skulle gæster på over 90 år indfinde sig, lover arrangørerne dog, at de ikke bliver bortvist.

Stella Polaris har i år samlet et stærkt lineup, der blandt andet inkluderer en akustisk koncert med den meget populære Aura, ligesom de mangeårige Stella Polaris-dj’s Lulu Rouge og Trentemøller også gæster arrangementet i år, selvom ikke mindst Trentemøller har fået en meget fyldt kalender de sidste par år.

Lineuppet er som følger:
Lulu Rouge feat. Trentemøller
Aura (akustisk)
Chris Coco
City Reverb (akustisk)
System
Gooding/Dockerty
August (live)
Nicka
Matias&Løwestein
Kalle B

Stella Polaris' hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA