x

Prins Nitram til Brasilien

Prins Nitram til Brasilien

Roserne væltede ned over sanger og multinstrumentalist Prins Nitram, da han i foråret udsendte sit debutalbum ”Bomty Bomty”. Hele de maksimale seks stjerner blev det til fra GAFFAs Mikkel Elbech, der blandt andet skrev følgende:

”...et fornemt værk, der sprænger en sørens masse genremæssige rammer, hvor jazzswings og tør rock 'n’ roll blandes med alt fra bastante beats til rolige singer-songwriter-klange. Men utroligt nok hænger det hele rigtig fint sammen, hvilket bevidner et talent, der rækker langt ud over tidens tendens til fokus på singler og downloads af enkelte yndlingshits.”

Nu er interessen fra udlandet også ved at tage fart. Internationale festivaler og spillesteder lægger i øjeblikket billet ind på den spektakulære musiker, fortæller Prins Nitrams promoter Artiscope Music, der kan oplyse, at der planlægges efterårskoncerter i lande som Belgien, Frankrig og Canada. Første stop bliver dog Brasilien med koncerter i Sao Paolo og Rio de Janeiro den 23. og 24. juli.

I Rio de Janeiro skal Prins Nitram endda spillede på den prestigefyldte elektroniske Multiplicidade-festival. Festivalen kan på mange måder sammenlignes med den spanske Sonar-festival i Barcelona og byder på digital kunst, videoer, animationer, performances og ikke mindst musik ad libitum.

Prins Nitram stiller i Brasilien op med sit sædvanlige show bestående af ham selv, backet op af sig selv på bas og trommer på to storskærme, alt sammen synkroniseret. Ganske underholdende, skulle vi hilse og sige.

Multiplicidade-festivalens hjemmeside

Prins Nitram på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA