x

Ida Corr på turné

Ida Corr på turné

Soul-divaen Ida Corr har ganske meget vind i sejlene for tiden. Efter hendes store hit med ”Let Me Think About It” i både England og Danmark, er der efterspørgsel efter hende på festivaler og spillesteder.

Ida Corr har derfor linet i en lille turné op, der både bringer hende til en række af sommerens festivaler og derefter til en række indendørs koncerter på spillestederne.

Ida Corr har et seks mand stort band og rap-brødrene Kuku og Al Agami med sig ved alle shows. Hun lover blandt andet at servere hittene ”Make Them Beg”, ”Ride My Tempo” og selvfølgelig ”Let Me Think About It”.

Der er god grund til at sætte forventningerne forholdsvis højt, at dømme efter GAFFA-skribenten Per Bloch Andersens firstjernede anmeldelse fra Rust i maj. Her skriver Bloch blandt andet:

”Denne aften på Rust blev ingen undtagelse. Ida Corr leverede den vare, hun efterhånden er kendt for, men også mere end det: Hun formåede at stykke sine house/elektro-numre med de stramme beats og keyboardfigurer, sammen med de mere soul/r&b-orienterede numre. I teorien noget rod, men i praksis en virksom blanding.”

Turnéplanen ser ud som følger:
28-jun Kløften Festival, Haderslev
27-jul Langelands Festival, Langeland
29-jul Byparken, Roskilde
8-aug Skanderborg Festival, Skanderborg
3-okt Arkaden, Odense
4-okt Godset, Kolding
9-okt Amager Bio, København
10-okt Stars, Vordingborg
11-okt Fermaten, Herning

Ida Corr på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA