x

Kashmir vender tilbage

Kashmir vender tilbage

Nu bryder Kashmir fem års stilhed med to eksklusive koncerter

Et af Danmarks største rockbands, Kashmir, har netop offentliggjort, at de giver to eksklusive koncerter til næste år. Koncerterne finder sted i Jyske Bank Boxen i Herning torsdag den 28. maj 2020 og i Royal Arena i København fredag den 29. maj 2020.

Det er fem år siden, at Kashmir valgte at trække stikket og sætte bandet på pause for at forfølge nye musikalske projekter, og for sanger og sangskriver Kasper Eistrups vedkommende at arbejde som billedkunstner. Nu bryder det ikoniske rockband tavsheden med to arena-koncerter og giver dermed de danske fans en unik chance for at se Kashmirs genopstandelse.

– Hvis Kashmir nogensinde skulle vende tilbage, skulle tiden være til det, og det er den nu. De seneste år har vi oplevet en rørende efterspørgsel fra vores fans, og det har skubbet til vores egen lyst i en sådan grad, at vi nu er klar til at gå på scenen som Kashmir igen. Da vi valgte at holde pause på ubestemt tid, gjorde vi det uden at markere beslutningen, og vi skylder både os selv og i særdeleshed vores publikum at fejre vores fællesskab og det, vi har opbygget sammen, fortæller Kasper Eistrup.

LÆS OGSÅ: Nyt "P6 Beat Elsker"-program med Kashmir

Kasper Eistrup, Mads Tunebjerg, Asger Techau og Henrik Lindstrand har gennem tiden formået at skabe en solid fanbase med deres omfattende og imponerende bagkatalog, som det danske publikum kan se frem til at opleve live til de to annoncerede koncerter.

– Vi ønsker at give alle en dejlig oplevelse med en rejse igennem hele Kashmir-kataloget. Vi kaster mere ind i kampen for det ultimative show, end vi nogensinde har gjort. Det pirrer mig, at vi aldrig har arbejdet med en produktion af dette omfang. Det bliver spændende at prøve kræfter med, og vi håber, det bliver nogle fantastiske oplevelser, siger Kasper Eistrup.

Sidste måned udtalte Kasper Eistrup, at han var klar til en genforening med Kashmir, og nu ser det ud til, at resten af bandet var lige så klar på den idé.

LÆS OGSÅ: Kasper Eistrup klar til genforening

Kashmir har i alt udgivet syv studiealbum fra og med debuten i 1994 og udgav deres sidste album E.A.R. i 2013, et udspil som vores anmelder gav fem ud af seks stjerner. Bandet annoncerede i 2014, at de ville holde pause i et år efter at have spillet på sommerens Grøn Koncert-turné, men den pause blev altså til fem år.

Siden 2014 har både Mads Tunebjerg, Asger Techau og Henrik Lindstrand udgivet soloplader – Tunebjerg under aliaset Ian Castle – mens Kasper Eistrup som nævnt har arbejdet som billedkunstner.

Billetter kan købes fra den 4. oktober kl 10.00 på Ticketmaster.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA