x

John Oates' overskæg får egen serie

John Oates' overskæg får egen serie

John Oates vil nok altid være bedst kendt som den halvdel af duoen Hall & Oates, der havde det bedste overskæg, og den unikke plads i rockhistorien skal nu danne grundlag for en ny tv-serie.

Ifølge Billboard arbejdes der lige nu på en animeret serie, hvor Oates komplet med 80'er-rive skal åbne en særlig afdeling af Rock And Roll Hall Of Fame for musikere med overskæg.

Efterfølgende fortæller en døende David Crosby (endnu en legendarisk skægbærer) at en gruppe morderiske mænd ført af Tom Selleck forsøger at myrde andre med overskæg, og her er det så, Oates træder i karakter.

Ved at pumpe med en knyttet næve ændrer Oates sig fra sit moderne udseende (sans skovsnegl) tilbage til sit karakteriske 80'er udseende med stramme pink bukser, hvide støvler og det legendariske overskæg, så han er klar til at tage kampen op mod morderne.

Serien får titlen "J-Stache", og der arbejdes lige nu på et pilotafsnit, hvor komikeren Dave Attell lægger stemme til titelkarakteren.

Til Billboard siger John Oates:

"I serien har overskægget sin helt egen personlighed. Ganske som jeg er repræsenteret som John Oates i dag, er overskægget fortidens John Oates. Det musikalske fokus er på mit bagkatalog, men det kan ændre sig. Der er endda snak om, at overskægget skal bringe nye bands ind i serien".

John Oates har netop færdiggjort sit andet soloalbum "1000 Miles Of Life", der udsendes til efteråret.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA