x

Søren Huss og Copenhagen Phil går sammen om koncert og live-album

Søren Huss og Copenhagen Phil går sammen om koncert og live-album

Søren Huss og Copenhagen Phil skyder 60 Minutes Festivalen i gang med fælleskoncert, som efter planen udgives som live-album.

Den 23. januar 2020 bliver Konservatoriets Koncertsal fyldt med melodiske toner, når Søren Huss med band og Copenhagen Phil opfører Huss' seneste album "Sort Og Hvid Til Evig Tid". Copenhagen Phil skal hjælpe med at freføre en mere symfonisk udgave af troubadourens seneste plade. Ud over "Sort Og Hvid Til Evig Tid" i fuld længde krydres koncerten med nogle af de største sange fra den tidligere Saybia-frontmands særdeles anmelderroste bagkatalog. 

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Når optimisten får præstationsangst

En stor del af min musikalske opdragelse fandt sted i et 70 mand stort orkester, før jeg begyndte min egen rejse med sangskrivning. Så det er den store våde musikalske drøm at lave den her koncert med Copenhagen Phil, og jeg tøvede heller ikke et sekund med at sige ja, da de spurgte, om jeg havde lyst, fortæller Søren Huss i en pressemeddelelse i forbindelse med annonceringen af koncerten. 

Det er bestemt ikke første gang, at Copenhagen Phil indgår samarbejder med store danske kunstnere. Tidligere har de ved de årlige 60 Minutes-festivaler blandt andet bragt symfonisk lyd til When Saints Go Machine, Mew og Bisse, og til januar gør de det ud over Søren Huss også med AV AV AV.

Billetsalget til showet den 23. januar er i gang, og de kan købes her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA