x

Kashmir spiller ekstrakoncert

Kashmir spiller ekstrakoncert

15.000 billetter røg på få minutter

Det gik stærkt, da billetsalget til Kashmirs første koncerter siden 2014 åbnede klokken 10 i dag. På få minutter kunne de melde udsolgt i Royal Arena, hvor de 15.000 billetter til koncerten fredag den 29. maj blev revet væk. Derfor giver de en ekstrakoncert sammesteds lørdag den 30. maj 2020, og billetsalget er i gang på Ticketmaster.dk

”Vi er overvældede over den modtagelse, de forestående koncerter har fået overalt og ikke mindst hos vores meget dedikerede fanskare. Lige nu lægger vi os i selen for at skabe det ultimative show og den ultimative ramme for at genopleve alle de klassiske sange, vi selv holder så meget af. Det gør os enormt glade, at endnu flere fans nu får muligheden for at for fejre det fællesskab, vi har opbygget sammen med dem, siger forsanger,” Kasper Eistrup.

Der er stadig billetter til koncerten i Jyske Bank Boxen i Herning torsdag den 28. maj 2020.

LÆS OGSÅ: FRA ARKIVET: Sune, Kasper og Tim i 2014 – samlet for første gang

Det er fem år siden, at Kashmir valgte at trække stikket og sætte bandet på pause for at forfølge nye musikalske projekter, og for sanger og sangskriver Kasper Eistrups vedkommende at arbejde som billedkunstner. Nu bryder det ikoniske rockband tavsheden med nu tre arena-koncerter og giver dermed de danske fans en unik chance for at se Kashmirs genopstandelse.

– Hvis Kashmir nogensinde skulle vende tilbage, skulle tiden være til det, og det er den nu. De seneste år har vi oplevet en rørende efterspørgsel fra vores fans, og det har skubbet til vores egen lyst i en sådan grad, at vi nu er klar til at gå på scenen som Kashmir igen. Da vi valgte at holde pause på ubestemt tid, gjorde vi det uden at markere beslutningen, og vi skylder både os selv og i særdeleshed vores publikum at fejre vores fællesskab og det, vi har opbygget sammen, fortæller Kasper Eistrup.

LÆS OGSÅ: Nyt "P6 Beat Elsker"-program med Kashmir

Kasper Eistrup, Mads Tunebjerg, Asger Techau og Henrik Lindstrand har gennem tiden formået at skabe en solid fanbase med deres omfattende og imponerende bagkatalog, som det danske publikum kan se frem til at opleve live til de to annoncerede koncerter.

– Vi ønsker at give alle en dejlig oplevelse med en rejse igennem hele Kashmir-kataloget. Vi kaster mere ind i kampen for det ultimative show, end vi nogensinde har gjort. Det pirrer mig, at vi aldrig har arbejdet med en produktion af dette omfang. Det bliver spændende at prøve kræfter med, og vi håber, det bliver nogle fantastiske oplevelser, siger Kasper Eistrup.

Sidste måned udtalte Kasper Eistrup, at han var klar til en genforening med Kashmir, og nu ser det ud til, at resten af bandet var lige så klar på den idé.

LÆS OGSÅ: Kasper Eistrup klar til genforening

Kashmir har i alt udgivet syv studiealbum fra og med debuten i 1994 og udgav deres sidste album E.A.R. i 2013, et udspil som vores anmelder gav fem ud af seks stjerner. Bandet annoncerede i 2014, at de ville holde pause i et år efter at have spillet på sommerens Grøn Koncert-turné, men den pause blev altså til fem år.

Siden 2014 har både Mads Tunebjerg, Asger Techau og Henrik Lindstrand udgivet soloplader – Tunebjerg under aliaset Ian Castle – mens Kasper Eistrup som nævnt har arbejdet som billedkunstner.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA