x

Psyched Up Janis giver koncert i København – med fotoudstilling og artist talk

Psyched Up Janis giver koncert i København – med fotoudstilling og artist talk

Spiller i Store Vega 6. november

For nylig annoncerede Psyched Up Janis deres første fuldlængdekoncert i fem år, på Turbinen i Randers 3. november. Koncerten blev udsolgt på få minutter, og der blev straks arrangeret en ekstrakoncert tidligere samme dag, en optræden, der stadig er få billetter til.

Nu får københavnerne dog også en lejlighed til at opleve gruppen, nemlig i Store Vega onsdag den 6. november. Her vil bandet ligeledes stille op som semi-akustisk duo alias Sune Rose Wagner på sang og guitar og Jakob Jørgensen på bas. Den 1. december er det i øvrigt 30 år siden, de to første gang optrådte sammen, hvilket skete på Sønderborghus i hjembyen i bandet LSD, en forløber for Psyched Up Janis. I år er det endvidere 25 år siden, Psyched Up Janis udgav deres debutalbum, Swell.

Som noget særligt for Vega-koncerten vil der være en artist talk med Psyched Up Janis og P6 Beat-vært Carsten Holm, dj's, der sætter aftenen i en passende musikalsk ramme, og så vil man kunne opleve en fotoudstilling med Søren Solkærs billeder af Psyched Up Janis' tur til Death Valley-ørkenen i Californien i 1999 (billedet ovenfor stammer herfra), kort før gruppens opløsning. Dørene åbner 17.30, der er artist talk fra 18-19 og koncert klokken 20.

LÆS OGSÅ: FRA ARKIVET: Sune, Kasper og Tim i 2014 – samlet for første gang

Sune Rose Wagner har i en årrække boet i Los Angeles og arbejder for tiden især på musik til film og tv-serier. Han har blandt andet skrevet musik til Tobias Lindholms Oscar-nominerede film Krigen, har skabt trailermusik til Game of Thrones og har sin musik med i en lang række serier, blandt andet CSI, True Blood og Gossip Girl. Desuden har han siden 2001 været en del af duoen The Raveonettes, der dog for tiden holder pause.

Jakob Jørgensen er bassist i Chidrenn, men arbejder ellers som skolelærer og er i øvrigt far til fire.

Psyched Up Janis kan dette efterår også opleves til to kortere koncerter i forbindelse med de to såkaldte Silent Noise-aftener arrangeret af Diginty – Dansk Institut mod Tortur og næste år, hvor de er special guests ved Dizzy Mizz Lizzys arenakoncerter.

LÆS OGSÅ: Psyched Up Janis gendannes til to koncerter

LÆS OGSÅ: Arenakoncerter og nyt album fra Dizzy Mizz Lizzy

Billetsalget til Psyched Up Janis begynder i dag klokken 10 på Ticketmaster – bemærk, at artist talken koster ekstra.

 

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA