x

Stjerneskuddet Lauv gæster Danmark

Stjerneskuddet Lauv gæster Danmark

Den amerikanske hitmager tager sin hudløst ærlige pop med til Store Vega den 30. maj

Han har været medforfatter på megahits som Charlie XCXs "Boys" og "No Promises" af Cheat Codes og Demi Lovato, har ét album med over en milliard streaminger på Spotify og har turneret med en vaskeægte verdensstjerne som Ed Sheeran – men i det kommende år er rampelyset udelukkende på ham selv, når Lauv kommer forbi København og Store Vega den 30. maj. 

Amerikaneren drog i forgårs ud på første del af hans How I'm Feeling-tour, og som mod slutningen af måneden vender øjnene mod Europa – herunder Frankrig, England og Holland – og derefter Oceanien, uden dog i første omgang at komme forbi Danmark. Dette rodes der så altså bod på i 2020, når anden del af turnéen søsættes i maj måned. Her gæster Lauv blandt andet Sverige, Polen, Tjekkiet og Norge, mens Store Vega og Danmark foreløbig står som tourens sidste stoppested. 

How I'm Feeling er ligeledes navnet på Lauvs forestående debutalbum, som forventes at ramme gaden den 6. marts. Heraf har sangeren allerede udgivet fire singler: "Sad Forever", "Fuck, I'm Lonely", "Feelings" og senest "Sims", som så dagens lys den 3. oktober.

LÆS OGSÅ: Interview med hitmageren Lauv: En moderne singer-songwriter

Lauv brød for alvor igennem for to år siden med hittet "I Like Me Better", som senere som nævnt udmøntede sig i en opvarmingstjans for Ed Sheeran på hans nordamerikanske turné i 2018. Samme år drog han desuden ud på sin egen første verdensturné, I Met You When I Was 18 – som senere skulle blive navnet på hans første kompilationsalbum. Derudover har han også markeret sig som en profileret sangskriver med krediteringer på blandt andet Khalid-, Backstreet Boys- og Celine Dion-sange.

Billetsalget skydes i gang nu på fredag den 11. oktober, og billetter kan erhverves her.

Se videoen til Lauvs seneste singleudspil, "Sims", nedenfor.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA