x

Countrystjerne giver sin første Danmarks-koncert

Countrystjerne giver sin første Danmarks-koncert

Det er en af country-genrens helt store skikkelser, der kommer til Danmark, når Keith Urban gæster Falconer Salen den 29. maj. 

Fire Grammyer. Over 20 millioner solgte albums. Ikke mindre end hele 24 nummer 1--hits. Dommer i The Voice og American Idol. Og ja, som om at det ikke skulle være nok, så er han altså også gift med Nicole Kidman. 

Keith Urban er en af nutidens country-scenes allermest profilerede og bedst-sælgende kunstnere, og nu annoncerer han sin første koncert på dansk jord nogensinde.

Den 29. maj i det kommende år lægger Falconer Salen i København nemlig grund til en af de sidste stop på Urbans Keith Urban Live Tour, der rammer Europa i det kommende år. Turnéen skydes i gang i Amsterdam den 2. maj og besøger herefter en række spillesteder i Storbritannien, Tyskland, Sverige, Norge og altså også Danmark.   

LÆS OGSÅ: Tønder Festival er klar med de første navne til 2020

Om udsigten til igen at spille i Europa udtaler Urban:

– Vores shows i Europa tidligere i år slog en fed streg under, hvorfor jeg elsker publikum der så meget. Det havde været lang tid siden, vi sidst spillede i Europa – alt for lang tid. Koncerterne, vi afholdt tidligere på året var meget specielle aftener for mig – totalt vanvid! – så jeg glæder mig utroligt meget til at komme tilbage.

Billetsalget skydes i gang nu på fredag den 11. oktober, hvor normale samt platinum-billetter kan erhverves fra klokken 10.00, mens VIP-pakker er til salg samme dag fra klokken 20.00.

Se videoen til "We Were", Urbans seneste single, herunder.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA