D-A-D spiller to store arena-shows

D-A-D spiller to store arena-shows

D-A-D giver to stort anlagte shows i Jyske Bank Boxen og Royal Arena henholdsvis den 20. og 21. marts 2020.

Hvis der noget dansk band, der er garant for høj energi og vanvittige liveshows, må det være D-A-D. Efter gennembruddet med "Sleeping My Day Away" fra 1989 har bandet turneret det meste af verden med deres vedkommende og højintense rockshows. De har med tiden cementeret deres status som et af Danamrks mest feterede rockorkestre og har spillet adskillige gange til Grøn Koncert, senest i 2018. Gruppen kan til foråret opleves på hjemmebane til to indendørskoncerter i to af Danmarks største arenaer. 

LÆS OGSÅ: Benzin på bålet fra Binzer og band

Om koncerternes tilblivelse udtaler frontmand Jesper Binzer i en pressemeddelse:

– Vi kan mærke over hele Europa, at der er en fornyet interesse i at opleve et band, der bare kan det dér. Vi er simpelthen gået fra at være et "gammelt" orkester til at blive et "klassisk" orkester. Rockkulturen er blevet ældre sammen med os, og det er en kultur, alle kender og holder af.

Jesper Binzer garanterer også for, at koncerterne kommer til at leve op til alle forventninger, hvad angår sceneshow.

– Når vores koncerter bliver sat så stort op som her, så forpligter det. Folk forventer rigtigt meget af scenografien og vores gamle hits – og selvfølgelig akrobatik og alle mulige tosserier på scenen. Vi har i dag for længst nået alle vores ambitiøse mål, så nu strækker vi os efter nogle nye. Vi har alle sammen stadig den samme rastløse energi i kroppen, så vi læner os ikke bare tilbage, ryger en majspibe og hører noget bluesjazz. Vi rækker ud efter noget nyt, vi næsten ikke kan nå, så blodspændingen er helt oppe.

Billetsalget starter den 11. oktober klokken 10 via Livenation og Ticketmaster

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA