x

Justin Bieber: "Nyt musik ude – snart!"

Justin Bieber: "Nyt musik ude – snart!"

"Jeg kommer ud med et album i år!"

Sidste uge giftede Justin Bieber sig med tv-personligheden og modellen Hailey Baldwin (for anden gang), og hvem ved? Måske er det netop bryllupsklokkerne, der stadig runger i hans hoved, samt hvad der må formodes at være et højt humør, som har fået ham til afsløre en ret så væsentlig, god nyhed. 

I hvert fald kunne noget tyde på, at der er et nyt album samt en ny sang på vej fra megastjernen.

LÆS OGSÅ: Åbenhjertig Justin Bieber: "Jeg har taget alle de dårlige valg, jeg kunne"

På en video fra en af Biebers Instagram Live-streaminger, som en fan-side har gengivet, ses canadieren paradere rundt i sit kæmpestore køkken i såkaldte "hover skates", mens fru Bieber filmer den omkredsende popstjerne. Hertil proklamerer Bieber, at han "smider et album på gaden i år", hvorefter Hailey følger op med spørgsmålet, om der altså menes som i inden 2020. "Burde jeg udgive en plade i år?", spørger Justin sidenhen sig selv, mens han altså stadig farer rundt i luksusvillaen. 

"Men skat, du ER allerede i gang med at udgive det i år", falder responsen, hvorefter en kæk Justin retorterer, at Hailey er ved at spoile hele arrangementet. 
"Okay.... et album kommer ud inden det nye år", siger Justin, hvorefter en lang, høj-intens pause (hvis man altså er Bieber-fan) afløses af et "og en ny sang.... snart!"

Det vil i så fald være Biebers femte studiealbum og det første siden Purpose fra 2015. Selvom han ikke selv decideret har udgivet musik i løbet af året, har han figureret på features med alle fra Ed Sheeran til DJ Khaled, og hans stemme er også at finde på single-udgivelsen "10.000 Hours" fra country-duoen Dan + Shay, som udkom i fredags. 

Se den omtalte Instagram-videoen nedenfor.

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

‪On Instagram Live today, Justin Bieber announced that he will be releasing a new song and an album before the year is over! ‬

Et opslag delt af JBCrewdotcom (@justinbiebercrewbackup) den

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA