x

Poliça giver dansk koncert

Poliça giver dansk koncert

Det amerikanske synthpop-band spiller i Vega den 24. februar 2020. 

I kølvandet på gruppens fjerde album tager Poliça et smut forbi København og spiller op i traditionsrige Vega den 24. februar. Poliça udigver albummet When We Stay Alive den 31. januar 2020, og netop den udgivelse vil være i fokus til showet i Vega. På seneste har Poliça arbejdet sammen med flere store indie-navne, som eksempelvis Justin Vernon (Bon Iver), og hvis det er nogen indikation for albummet, kommer det ikke til at skorte på kreative impulser.

LÆS OGSÅ: Polica: Lille Vega, København

Bandets forsanger, Channy Leaneagh, kom i begyndelsen af 2018 ud for en ulykke. Da hun skulle rydde sne fra sit tag, faldt hun ned og brækkede en ryghvirvel og slog rygsøjlen gevaldigt. When We Stay Alive er skrevet både før og efter ulykken, og det har været en helende proces for Leaneagh at skrive om ulykken.

– Jeg følte, at der var mange ting, jeg kunne kigge på og sige "Det her skete for mig, men jeg er okay nu. Det sker ikke mere, og jeg fik den behandling, jeg havde brug for. Nu er det på tide at omskrive den historie, jeg fortæller om og til mig selv'", udtaler Channy Leanaegh i en pressemeddelse. 

Billetsalget til showet starter den 11. oktober klokken 10, og billetter kan købes her.

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA