x

Hør Kajsa Vala fortolke Psyched Up Janis – er med på turnéen

Hør Kajsa Vala fortolke Psyched Up Janis – er med på turnéen

Den aarhusianske guitarist og sangerinde spiller med ved fem koncerter
 
For nogle dage siden afslørede Psyched Up Janis, at de har valgt at tage den aarhusianske guitarist, sanger og sangskriver Kajsa Vala med i bandet på en del af sættet på deres semiakustiske tour i slutningen af oktober og begyndelsen af november.
 
Sune Rose Wagner og Jakob Jørgensen tilføjer nu også Kajsa Vala til deres fødselsdags-event og koncert i Vega den 6. november, og samtidig har de offentliggjort en optagelse af Kajsa Vala, der fortolker Pysched Up Janis-nummeret "Inch" fra deres sidste album, Hi-Fi Low Life fra 1999. Hør sangen nedenfor.
 
Sune Rose Wagner fortæller i en pressemeddelelse:
 
“...Jakob og jeg får pt. mange foresprøgsler om, hvem hende Kajsa Vala er, vi har med på guitar og kor. Faktisk møder jeg først Kajsa, når jeg rammer Danmark næste uge (denne uge, red.) og skal gå i direkte øver med hende. Hun sendte mig det one take-cover af "Inch" fra Hi-Fi Low Life 1999, som I kan høre her."
 
"Faktisk var det et nummer, jeg skrev til Caroline Henderson, som jeg husker det.
Caroline var i slut-90'erne i færd med at skrive nye numre til efterfølgeren til sit store album Cinemataztic, som udkom i 1995. Jeg var en ung sangskriver, der skulle byde med nogle sange til hende. Hun valgte "Inch" fra, og jeg udgav den så selv på Hi-Fi Low Life.

Det var rørende at høre Kajsa synge og spille den. Men døm selv…”
 
Artiklen fortsætter under sangen
 
 
I sidste uge udtalte Sune Rose Wagner følgende om samarbejdet med Kajsa Vala:

"Jeg har hørt om Kajsa Vala gennem mine danske kontakter, men da jeg til dagligt bor i Los Angeles, kan det være svært at følge med på den danske livescene. Min danske pr-manager tog fat i guitarist og sangerinde Kajsa Vala og opfordrede hende til at sende nogle videoer, hvor hun spiller Psyched Up Janis. Det lød fuldstændigt fantastisk, og jeg lavede straks en aftale med hende. Jakob og jeg synes, det er spændende, at vi får hende med om bord, og vi håber også, fans synes, det er fedt, at vi stadig udfordrer os selv en kende her 30 år inde i karrieren."

Kajsa Vala vil spille med ved alle Psyched Up Janis-shows den næste måned:

Silent Noise - Wagner, Grarup, Omar + Psyched Up Janis (UDSOLGT) d. 19/10

Udsolgt: Psyched Up Janis / Turbinen, Randers, Randers d. 3/11

Ekstra: Psyched Up Janis / Turbinen, Randers/ Randers d. 3/11

Silent Noise | Musikhuset d. 4/11

Psyched Up Janis - Vega d. 6/11

Den både pop-, folk- og americana-inspirerede Kajsa Vala har udgivet tre album, senest Tomorrow Is Not Lost fra 2018, et album, som GAFFAs anmelder var ganske godt tilfreds med. Desuden gjorde hun et stærkt indtryk, da hun optrådte ved hyldestkoncerten til Bruce Springsteen på Train i september.
 
 

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA