Liam Gallagher-dokumentar kommer til danske biografer

Liam Gallagher-dokumentar kommer til danske biografer

Kan opleves i København, Aarhus og Odense i november

Liam Gallagher er aktuel med sit andet soloalbum, Why Me? Why Not, spiller i Forum Black Box 4. februar, og snart kan man opleve ham i de danske biografer i dokumentarfilmen Liam Gallagher: As It Was. En film instrueret af Charlie Lightening og Gavin Fitzgerald og indspillet under optagelserne til hans første soloalbum, As You Were fra 2017.

Filmen bliver vist én dag i landets tre største byer, nemlig i Grand Teatret, København den 12. november, i Øst for Paradis, Aarhus den 15. november og i Café-biografen, Odense den 18. november. De tre visninger er arrangeret af distributøren Camera Film i samarbejde med GAFFA.

Camera Film beskriver filmen sådan:

"Sidst vi mødte britisk rocks enfant terrible (en af dem i alle fald) var i Oasis-dokumentaren Supersonic, hvor forsangeren delte spotlyset med storebror (og leadguitarist) Noel Gallagher. Dét band er det definitivt slut med, men den inkarnerede Manchester-dreng står såmænd ganske flot på egne ben. Ja, her stjæler lillebror faktisk hele billedet. Og selv om manden stadig er kry og strør om sig med kække oneliners, så kommer vi også tæt på mennesket og nedturene oven på mange år med udskejelser og succes på et niveau, man dårligt kan fatte. Nu har Liam Gallagher heldigvis kæmpet sig tilbage, så nyd hans selskab (og lev med at han formodentlig aldrig kommer på talefod med brormand igen). Filmen bliver vist uden danske undertekster."

Filmen kan opleves i følgende biografer – køb billetter via links:

12/11 i Grand Teatret, København


15/11 i Øst for Paradis, Aarhus


18/11 i Café-biografen, Odense


GAFFA har netop lavet et stort interview med Liam Gallagher, der som sædvanlig er rap i replikken.

LÆS OGSÅ: Liam Gallagher-interview: – Jeg bringer Oasis-fænomenet videre

Varm op med traileren til Liam Gallagher: As It Was:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA