x

Ude af Kontrol teamer up med stjerne-dj i ny musikvideo


Faustix leverer beats, Ude af Kontrol leverer den tragiske fortælling. Se musikvideoen til "Langt Ude" her. 

I slutningen af september udkom Ude af Kontrols feature med Faustix med titusindvis af afspilninger og lyt på både YouTube og Spotify, og nu har sangen fået en billedside. 

Videoen såvel som teksten fortæller historien om en arret og arm sjæl, der på trods af møder med dele af livets skyggesider og en traumatiseret fortid formår at udvise empati og overskud nok til at hjælpe andre. 

LÆS OGSÅ: Katy Perry anker dom i “Dark Horse” plagiat-sag

Ude af Kontrol – bestående af Englando, Balken og Munken – har i løbet af de seneste år gjort noget, der minder om kometkarriere og har ved hjælp af deres blanding af hårdtslående Melbourne Bounce og techno-inspireret hip-hop allerede markeret sig som en af scenens stærkeste og mildt sagt vildeste acts. Blandt andet blev deres koncert i Bøgeskoven på dette års Skanderborg Festival stoppet, fordi folkefesten simpelthen var ved at gå amok. 

Samtidig har Faustix for længst positioneret sig som en af landets mest profilerede dj's og spiller blandt andet på Danmarks første store EDM-festival Aairport Festival i Aalborg til januar. 

LÆS OGSÅ: Danmarks første store EDM-festival skydes i gang til januar


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA