x

Steven Tyler på afvænning

Steven Tyler på afvænning

Som GAFFA i foråret kunne berette, lod Aerosmiths forsanger, manden med den store stemme og de flamboyante kostumer, Steven Tyler sig i maj indlægge på en klinik i Pasadena, Californien.

I en pressemeddelelse hed det, at årsagen var behovet for et trygt miljø at komme sig i efter en række smertefulde operationer i de godt brugte fødder.

I en ny meddelelse indrømmer Tyler imidlertid nu, at han i forbindelse med operationerne udviklede afhængighed af smertestillende medicin.

Om klichéen "sex, drugs & rock'n'roll" sagde Tyler engang: "take away the drugs, then you've got more time for the other two". Det var i 90'erne, hvor Tyler langt om længe havde overvundet et omfattende stofmisbrug, og Aerosmith stod midt i et massivt comeback.

Men så nemt er det åbenbart ikke helt. Sangeren udtaler således til Associated Press: "For at få ordnet sit ben og sine fødder er man nødt til at være på narkotika. Man er nødt til at tage sovemedicin for at sove om natten. Jeg ved ikke med Joe (Perry, guitarist), men jeg var ude at skide og brød mig ikke om den, jeg var. Det er en måned siden, så jeg satte simplethen bremserne i og checkede ind til afgiftning".

Herfra ønsker vi sangeren, som kunne opleves i vanligt veloplagt form i Randers sidste år, god bedring.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA