x

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu

Topklassens hiphop-artister hviler ikke på laurbærrene, og det gør GAFFAs hiphop-entusiast Lauge heller ikke. Der er 20 friske tracks på listen. Hør alle sangene nedenfor.

YoungBoy Never Broke Again - Carter Son

Det første nummer på NBA YoungBoys nye udgivelse AI YoungBoy er også et af de bedste. Et ørehængende track, som stadig formår at holde sig på gadeniveau. 

Wale - Routine (Featuring Meek Mill & Rick Ross)

Et af de mere storslåede numre på det nyudgivne album Wow... That’s Crazy. Wales sjette studiealbum indeholder som altid en masse god lyrisk håndværk, men udforsker også andre stilarter. 

Wynne - Ego Check (Featuring J.I.D)

Wynne har formået at få selveste J.I.D med på sin nye single “Ego Check”. Hun er gået viralt op til flere gange, men har ikke rigtig formået at slå ordentlig igennem som artist. Lad os håbe, at dette nummer laver om på dét. 

Lord Lu C N - Blueblood (Featuring Denzel Curry)

Denzel Curry sætter fokus på sin gode vens XXXTENTACION død. Curry har tidligere inkluderet enkelte linjer om dødsfaldet, men dette er det første fulde nummer, hvor han italesætter tanker og problemstillinger vedrørende emnet. 

Jamaika - Ufødte

Ny single fra Jamaika! Over Mike Lowreys klaverfyldige produktion rapper Jamaika, i sin altid syngende stil, “Den her er til min' ufødte, om det' datter eller søn”. 

Kaz - Våben 

Kaz er den første artist, der har skrevet under med Sivas’ pladeselskab Hiroshima. Hans nye album Tropiske Fantasier er hurtigt gået hen og blevet en af mine yndlingsudgivelser fra Danmark i år. 

Elcamino & Oh Jay - Back And Forth (Featuring Duffle Bag Hottie)

Et af højdepunkter fra albummet Where’s My Pyrex. “Back And Forth” er lyden af ægte gammeldags gaderap. 

Smoke DZA - Drug Rap (Featuring Benny The Butcher)

Titlen “Drug Rap” beskriver temmelig godt dette nummer. Smoke DZA og Benny The Butcher teamer op på dette rå track, der er produceret af legendariske Pete Rock. 

Joey Fatts - Money Baby

“Money Baby” er seneste single fra Joey Fatts. Nummeret har faktisk været ude på SoundCloud i lang tid, men er nu endelig at finde på alle streamingtjenester. 

Roddy Ricch - Big Stepper

Mens vi venter på et nyt album fra Roddy Ricch, holder han os hen med “Big Stepper”. Jeg er virkelig spændt på hans næste fuldlængde udgivelse. 

Casanova - Jail Call

Casanova er mest kendt for sine aggressive gangsternumre, men jeg synes faktisk, at stilen, han fører an på “Jail Call”, også passer ham ret godt. Det kan godt blive en smule anstrengende at høre den 32-årige rapper råbe sig igennem et helt album, så han har heldigvis smidt et par numre som dette ind på Behind These Scars.

Lil’ Kim - You Are Not Alone

“You Are Not Alone” er en af mine favoritter ud af de ni numre, der befinder sig på på Lil’ Kims album 9. Første album fra hende i over et årti. 

City Girls - JT First Day Out

JT, den ene halvdel af City Girls, er netop blevet løsladt fra fængsel, og som mange andre rappere har hun derfor udgivet et “First Day Out”-nummer. 

French Montana - Twisted (Featuring Juicy J, Logic & A$AP Rocky)

“Twisted” skal nok få gang i festen! French Montana har som altid taget et stærkt team med sig. Ikke lige et nummer, jeg havde forventet at finde Logic på. 

Tessa - Ben

“Ben” er tredje single fra Tessa, som har taget Danmark med storm. Opfølgeren til “Snakker for meget” og “Okay” vil helt sikkert blive et hit blandt fansene. 

Ocean Wisdom - Munidance

Den britiske rapper blev populær i 2015, takket være sin debutsingle, hvor han formåede at rappe flere ord i sekundet end Eminem på “Rap God”. Han kan dog også andet end at rappe hurtigt, hvilket “Munidance” er et eksempel på. 

Curren$y, Trademark Da Skydiver & Young Roddy - No Subtraction

Jet Life-trioen er back in business med et nyt album! Plan of Attack indeholder 12 blærede tracks, som de alle tre shiner på.

Big Cousin - Blue Money (Featuring Stalley)

Big Cousin er en up and coming rapper, som er født i New York og bosat i London. Han bringer skarp lyrik og slidstærke beats til bordet. Hans nye ep under samme navn som dette track kan klart anbefales, hvis du vil være på forkant med en ny og spændende artist. 

Marvelous Mosell - Den 10 Milliardne Stilart

Den dansekyndige rapper er sgu tilbage endnu en gang! Denne gang har han “Den 10 Milliardne Stilart” med sig. 

DJ Shadow - Urgent, Important, Please Read (Featuring Rockwell Knuckles, Tef Poe & Daemon)

Hiphop har altid været min yndlingsgenre, fordi den ofte bruges til at ytre meninger. Derfor falder DJ Shadows nye nummer i den grad i min smag. Der advares om teknologiens indflydelse på vores liv. 

LÆS OGSÅ: Kvindeligt hiphop-lineup sætter fut i Forbrændingen

Hør playlisten på Spotify:

Hør sangene på andre streamingtjenester, blandt andet Apple Music:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA