x

Binzer sætter fokus på angsten med tre nye singler

Binzer sætter fokus på angsten med tre nye singler

Unge Binzer fra Kerteminde sætter fokus på angst på tre nye singler.

Bag kunstnernavnet Binzer finder man den unge mand Sebastian Binzer, som startede sin musikalske karriere i dancehall-gruppen Holmen Hustlers. Nu er han gået solo og har noget på hjerte om den angst, han har følt. Efter en koncert med Holmen Hustlers blev Binzers liv sat på pause, da han i 2017 blev diagnosticeret med en alvorlig hjertesygdom. Han fik at vide, at hans hovedpulsåre var forstørret, og at det kunne slå ham ihjel. Binzer måtte være sengeliggende, uden at få pulsen op, mens han afventede en nu overstået hjerteoperation.

LÆS OGSÅ: KOMMENTAR: Musikere har tre gange så stor tilbøjelighed til at udvikle angst, depression og stress

En del af helingsprocessen for Binzer har været sangskrivningen. Efter sygdomsforløbet led musikeren af angst, og musikken har hjulpet ham med at overkomme den.

─  Med musikken vil jeg vise, hvor vigtigt det er at have en god dialog med sin angst, for at acceptere den og få et godt forhold til den, fortæller Binzer, i en pressemeddelse. 

─ Nogle så måske min åbenhed som et forsøg på at få medlidenhed, andre så det måske som en overdrivelse, og det er helt okay med mig. Jeg har skræmt mange væk, men jeg er ikke pinlig berørt over at snakke om at have angst. Mange kan have svært ved at tolerere det eller ved simpelthen ikke, hvordan de skal kapere det. Men vi lærer kun at forstå angst, hvis vi taler om det, lyder det videre fra Binzer.

I dag udgiver Binzer så tre nye singler, som alle har til formål at sætte ord på forholdet til angst. De har fået titlerne "ANXTRIP", "Rely" og "Trapped". Hør "ANXTRIP", og se den dertilhørende video her.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA