x

Maggie Rogers langer ud efter seksuelt chikanerende fan

Maggie Rogers langer ud efter seksuelt chikanerende fan

Efter en fan råbte “tag din trøje af!” til den unge sangerinde under en koncert

Den amerikanske singer-songwriter Maggie Rogers svarer igen til en fan, der råbte, at hun skulle tage tage sin top af under en koncert i Texas i lørdags, skriver NME.

Den 25-årige Maggie Rogers har nu efterfølgende skrevet om episoden i et Instagram-opslag, hvor hun forklarer, at inden hun skulle spille ekstranummeret “Alaska”, som hun optræder med alene på scenen med en akustisk guitar, var der en fan, der råbte “tag din trøje af”, hvorefter en anden råbte: “du er lækker”.

Maggie Rogers har reageret på episoden og skriver: “Jeg var lamslået, rasende, forvirret, og derudover – på et helt fundamentalt niveau – så sårede det virkelig mine følelser”.

“Jeg går på scenen hver aften, og sammen skaber vi et “safe space”, der forstærker hinanden. For at opnå lettelse, og for at kunne give slip. Der er en dyb mængde tillid der.”

Rogers slutter sin besked af med at fordømme sexchikane:

“Jeg vil gerne bruge dette øjeblik på at være helt, helt tydelig. Der er ikke plads til nogen form for chikane eller respektløshed eller fornedrelse til mine shows. Vær søde ved hinanden derude.”

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“take your top off”

Et opslag delt af Maggie Rogers (@maggierogers) den

Maggie Rogers udkom i januar med sit debutalbum Heard It In A Past Life, der modtog fire ud af seks stjerner af vores anmelder, og optrådte desuden på dette års Roskilde Festival.

LÆS OGSÅ: Fra finurlig til overproduceret


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA