x

Zack De La Rocha barsler med nyt band

Zack De La Rocha barsler med nyt band

Mens Rage Against the Machines guitarist Tom Morello er undervejs med sit andet soloalbum under aliaset The Nightwathchman, har forsanger/rapper Zack De La Rocha just offentliggjort, at han udsender en ep i duo-regi sammen med det tidligere The Mars Volta-medlem Jon Theodore, som vil spille trommer, mens Rocha står for keyboards og rap.

One Day As A Lion er titlen på foretagendet såvel som på ep'en, og navnet er, ifølge en udtalelse fra bandet, inspireret af George Rodriguez sort-hvide foto fra 1970, som viser en grafitti med ordene: "Hellere leve en dag som løve end tusind år som et lam".

I udtalelsen står det desuden klart, at Rocha bestemt ikke er blevet mindre politisk indigneret, hvad da også ville være en kende overraskende. Det hedder således blandt andet om One Day As A Lion:

"Det er en sonisk reflektion over den fysiske spænding mellem et pittoresk, fabrikeret kulturlandskab og de brutale socio-økonomiske realiteter, det forsøger at skjule".

Bandet, der kalder sig "såvel en advarsel leveret som et løfte holdt", sender debut-ep'en på gaden den 21. juli. Tracklisten er som følger:

"Wild International
"Ocean View"
"Last Letter"
"If You Fear Dying"
"One Day As A Lion"


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA