x

Årets Starfighters-finalister offentliggjort

Årets Starfighters-finalister offentliggjort

Når årets Danmarks Smukkeste Festival slår dørene op onsdag den 6. august, er en væsentlig del af første dags program vanen tro talentkonkurrencen Starfighters, der i år løber af stabelen for sjette gang.

Og nu er de otte finalister på plads, ligesom man efter afviklingen af konkurrencen kan glæde sig til optræden af sidste års Starfighters-vinder Troels "Nettopigen" Borberg og siden Spleen United. Imens skydes festen igang på den nye Labland-scenen af Rocazino. Hele dagens program er gratis.

Navnene på de otte finalister er, i alfabetisk rækkefølge, Didium & The Black Bonnie Prince, Fantabis, Glasswork, Silhuet, Camilla Skjærbæk, Sodium Light Baby (billedet), The JJ100s og The Trusted Few.

Musikalsk kommer årets Starfighters således vidt omkring: fra singer/songwriter, countryblues og indiepop, over tung og knapt så tung rock og til hip hop og dansksproget electronica.

Starfighters arrangeres af Danmarks Smukkeste Festival i samarbejde med P3 og GAFFA - og finalisterne er udvalgt blandt hundredvis af håbefulde bands og solister. Førstepræmien er ikke mindre end 300.000 kroner til at indspille og udgive debutalbum for. Vinderen vil desuden optræde som den første, når Bøgescenerne åbner torsdag den 7.

Mere info om Starfighters


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA