x

VIDEOPREMIERE: Rørende og æstetisk oplevelse fra spirende rap-talent


Det aalborgensiske hiphop-håb har udgivet en musikvideo til den nye single “Os To” fra sit kommende debutalbum.

Den danske rapper Wolff har netop udgivet den nye single “Os To”, med dertilhørende musikvideo. Wolff, hvis borgerlige navn er Søren Wolff, udgiver sit kommende debutalbum Til en som findes den 8. november.

Vi skrev tilbage i 2016 om den aalborgensiske rapper, der i dag har skiftet adressen i aalleren ud med Nørrebro, da han sammen med produceren El Peligro udgav debut-ep’en Kom Lad Os Dulme Vores Nerver Lidt

LÆS OGSÅ: VIDEO: Nyt aalborgensisk hiphop-håb

Siden dengang har Wolff arbejdet på sit debutalbum, der byder på ni tracks, som gæstes af prominente rappere som Mund De Carlo, F L E M M I N G og Mikkel Senior.

Søren Wolff har tidligere kunne høres på P3 i forbindelse med sine samarbejder med kunstnere som KÅ, F L E M M I N G og Malid, men nu tager han selv styringen som solist og byder i den anledning på førstesinglen “Os To”, der netop er udkommet med en musikvideo.

Den nye hiphop-single er produceret af den danske producer Lord Akton, der med den tilhørende video fortæller en stærk historie om kærlighed og kontakt, og om at sænke og hæve sine parader.

LÆS OGSÅ: Efter 20 år er Struglaz "bare bedre"

Wolff gik første gang på scenen i 2014, da han kvalificerede sig til Danmarksmesterskaberne i Poetry Slam. Siden da er spoken word blevet skiftet ud med hiphop, men de stærke elementer fra sin baggrund har han trukket med ind i sin musik, hvilket skinner igennem på den nye single. 

Wolff kombinerer sin lyrik med produktioner, der blander trap-elementer og jazz-samples. På det kommende album, Til en som findes, præsenteres vi for et tekstunivers, hvor hverdagens virvar af indtryk betragtes med stor sanselighed.

Albummet er skabt i samarbejde med otte forskellige producere (Lord Akton, Rune Mørch, Malid, Telepa-T, Beham, Eddy8000, Akira Riley og El Peligro), der hjælper Wolff med at ophæve grænserne i sit frirum af musik.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA