Den islandske kæmpesucces varsler nyt materiale

Den islandske kæmpesucces varsler nyt materiale

Islandske Àsgeir har udsendt pirrende budskab på de sociale medier.

Ásgeir har på sine sociale medier bedt sine følgere om at "keep an eye on this space. Something new is coming soon..." Opfordringen er akkompagneret af en linje fra Àsgeirs egen sang, "King and Cross", som lyder "Nighthawks seem to sense that now is the time". Ud over tekststykkerne har Àsgeir også delt et kort klip fra musikvideoen til "King and Cross" i forbindelse med opslaget.

I videoen ser man Ásgeir selv, der står og overværer en art dyster dans, som centrerer sig omkring et ødelagt spejl. Konger, kostumer, heste og islandsk natur blender sammen på de cirka 30 sekunder.

Hvad det lidt mystiske opslag betyder forbliver uklart, men fans kan sandsynligvis se frem til islændingens tredje album i den nære fremtid.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Smukt, men iskoldt islandsk modlys

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Nighthawks seem to sense that now is the time.” Keep an eye on this space. Something new is coming soon...

A post shared by Ásgeir (@asgeirmusic) on

Ásgeirs spæde start, med dertilhørende kæmpe-succes, i det islandske kom bag på hovedpersonen selv. 

– For mig var det en fuldstændig vanvittig tanke. Jeg kommer fra en meget lille by i det nordlige Island, hvor den slags er helt utænkeligt. Men jeg husker, at det var en vild følelse, da jeg hørte ham sige de ord, og den efterfølgende tid var meget mærkelig for mig, for alt ændrede sig, fortalte Ásgeir tilbage i 2017 i et interview med GAFFA. Reaktionen kom oven på Ásgeirs overvældende succes med debutpladen. Presset blev så stort, at Ásgeir måtte trække sig tilbage og tage på retræte i hjemlandet. Efter at have funderet over lysten til og meningen med at lave musik udgav Àsgeir sit andet album Afterglow.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA