x

Iceage giver to danske koncerter og varsler nyt album

Iceage giver to danske koncerter og varsler nyt album

Det bliver voldsomt i Bremen Teater og VoxHall den 8. og den 31. januar, inden post-punkerne drager i studiet. 

Det er kulminationen på en omfattende turnéplan, når Iceage i det nye år giver koncert i Bremen Teater i København og VoxHall i Aarhus henholdsvis den 8. og 31. januar. De unge danskere har over de sidste to år spillet 200+ koncerter og har været så vidt omkring som Nordamerika og ved den omstridte militære grænse mellem Nord- og Sydkorea. 

LÆS OGSÅ: Iceage: New Brigade

Koncertannonceringen agerer hidtil slutpunkt for et årti, hvor der er sket meget for gruppen. Med 2011-udspillet Ice Brigade pegede flere på, at de purunge post-punkere decideret var med til at revitalisere punkgenren herhjemme. Her, otte år og yderligere tre albumdudgivelser senere, er det et omrejst og erfarent band, der er klar til at underholde deres danske fans til januar. 

Efter koncerterne tager kvartetten et dybt åndedrag og drager i studiet for at skrive og indspille et nyt album, som skal agere opfølger til deres seneste plade, Beyondless fra 2018. Beyondless bevægede sig i en lidt anden, mindre punk-fokuseret retning for Iceage, men fik ikke desto mindre flotte fire ud af seks stjerner for sin mangfoldighed og legesyghed fra vores anmelder. 

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Nuancerigt udspil fra unge punkrockere

Der åbnes for billetsalget nu på mandag den 28. oktober, hvor billetter til henholdsvis Aarhus og København kan erhverves via linkene her og her.

Varm op til de to koncerter med "Catch It" fra Beyondless her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA