x

Little Feat-guitarist er død

Little Feat-guitarist er død

Paul Barrere fra det eklektiske rockband Little Feat døde i en alder af 71

Paul Barrere var guitarist og vokalist i boogie-rockbandet Little Feat i næsten 50 år og døde i lørdags som 71-årig, skriver Rolling Stone.

Der er endnu ikke offentliggjort en dødsårsag, dog var guitaristen under behandling for sin langvarige kamp med leversygdom og blev i 1994 smittet med hepatitis C, hvorefter Barrere fik konstateret leverkræft i 2015.

Little Feat har bekræftet guitaristens død i en udtalelse på deres hjemmeside:

– Det er med stor sorg, at Little Feat må annoncere, at vores bror og guitarist, Paul Barrere, gik bort i morges på UCLA Hospital, skriver bandet i deres udtalelse og fortsætter:

– Paul lovede at følge lægens ordrer, komme sig og rocke med på stranden ved bandets årlige samling på Jamaica i januar 2020. “Indtil da,” skrev han, “hav jeres sejlersko i nærheden… hvis jeg får min vilje, så får I brug for dem!"

– Vi er taknemmelige for den tid vi har delt sammen, skriver bandet afslutningsvis.

Little Feat har udgivet 16 studiealbum, og Paul Barrere var med til at skrive flere af bandets sange, blandt andet “Skin It Back”, “Feats Don’t Fail Me Now”, “Time Loves A Hero” samt “Walkin’ All Night” fra 73’er-pladen Dixie Chicken.

Efter stifteren af Little Feat, Lowell George, døde i 1979, var bandet på pause i otte år, indtil Paul Barrere overtog rollen som Little Feats endelige sangskriver indtil bandets sidste studiealbum Rooster Rag fra 2012.

Little Feat gav i 2007 koncert på Train i Aarhus og modtog fem ud af seks stjerner af vores anmelder.

LÆS OGSÅ: Little Feat: Train, Århus

Herunder kan du høre Paul Barrere på "Walkin' All Night" fra 1973.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA