x

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu

Er du hiphop-entusiast eller bare nysgerrig, så lad dig inspirere til det bedste af det nyeste fra både ind- og udland, og følg playlisten på Spotify for evig inspiration. Find playlisten nederst.

Kanye West - Follow God

Sweet Jesus! – Kanyes album, Jesus Is King, er endelig ude efter adskillige udskydelser. Holdningerne til udgivelsen er en blandet omgang, men jeg synes faktisk, at størstedelen af albummet er spændende og selvfølgelig meget velproduceret. “Follow God” er et af de mere raptunge tracks samt en af mine favoritter på albummet. 

Dave East - Godfather 4 (Featuring Nas)

To af de bedste rappere fra New York forenes på “Godfather 4”. Den nye single fra Dave East, som er produceret af DJ Green Lantern, er fra hans kommende album Survival. Det bliver ikke meget bedre end det her! 

Lord Lu C N - Super Drunk Freestyle (Featuring Denzel Curry)

Dette er anden single inden for et par uger, hvor Florida-produceren Lord Lu C N befinder sig i selskab med sin gode makker Denzel Curry. Produktionen passer perfekt til Denzel, som herved kan bidrage fuldt ud med sit som altid fede flow og lyrik. 

Roddy Ricch - Start Wit Me (Featuring Gunna)

Endnu en single fra en af de mest interessante upcoming artister, Roddy Ricch. Helt sikkert et solidt nummer, men jeg håber, at han bringer noget lidt mere originalt på resten af sit kommende album. Nu ved vi da i hvert fald, at han også kan følge den moderne trapbog til punkt og prikke. 

Tyga - Mamacita (Featuring YG & Santana)

Tyga er tilbage med et hit som sædvanlig. Han har endnu en gang taget YG med sig, hvilket er forståeligt taget succesen af “Go Loko” i betragtning. Carlos Santana, den 72-årige legendariske mexicanske guitarist, bidrager også til “Mamacita”. 

iMAGiNARY OTHER - THE (Hawaiian Burton Up) [Featuring Chuuwee]

Chuuwee og iMAGiNARY OTHER har ofte arbejdet sammen, og nu er de klar til endnu en omgang. Dette er første samarbejde i 2019, og de skuffer bestemt ikke.

David Bars - Beat The Odds (Featuring DJ Premier)

Der er altså bare noget helt særligt ved et DJ Premier-beat. David Bars har været så heldig at få fingrene i netop sådan et stykke musikalsk kunstværk, som han da også gør et godt stykke lyrisk arbejde over. 

Pusha T & Swizz Beats - No Patience

Man kan sgu snart regne med at finde et nummer fra Godfather of Harlem-soundtracket, hver eneste uge på denne playliste. Nye singler fra soundtracket udgives konstant, og de er alle sammen virkelig gode. “No Patience” er et fremragende samarbejde mellem Pusha T og Swizz Beats. 

38 Spesh - Never Seen a Man Cry (Featuring Benny The Butcher & Conway)

38 Spesh er uden tvivl en af de mest undervurderede producere. Han har udgivet en masse fremragende album de seneste par år, og 1994 er blot det seneste pletskud - albummet kan klart anbefales! “Never Seen a Man Cry” er indiskutabelt min favorit. Produktionen er helt i top. 

Guapdad 4000 - Izayah (Featuring Key!, Maxo Kream & Denzel Curry)

Guapdad 4000 fyldte en hel del på Dreamvilles Revenge of the Dreamers III fra tidligere i år. Nu kapitaliserer han den nyfundne popularitet med debutalbummet Dior Deposits. “Izayah” er helt klart et højdepunkt – en fornøjelse at høre denne kombination af rappere (og producere) på det samme track. 

ALLBLACK & Offset Jim - PRA

Det var en anelse svært at udvælge et enkelt nummer at fremhæve fra ALLBLACK og Offset Jims nye kollaborative album 22nd Ways. Der er en masse gode sager at vælge imellem, og albummet kan helt klart anbefales, hvis du synes godt om “PRA”. Jeg synes, dette nummer beskriver den generelle lyd af albummet rigtig godt. 

Berner - La Plaza (Featuring Wiz Khalifa & Snoop Dogg)

Sikke en stærk rap-trio! Og ikke nok med det – Wu-Tangs legendariske RZA står for produktionen. Når vi rammer den 11. november, står Berner klar med et nyt album under samme navn som denne stjernefyldte single. 

Wynne - Rose City

Første fuldlængde udgivelse fra Wynne er på gaden. Den Hit-Boy-producerede “Rose City” er, ud over den tidligere single “Ego Check” med JID, et af de numre, der skiller sig ud fra mængden på positiv vis. Storslået track. 

D Smoke - Inglewood High

D Smoke er den fortjente vinder af første sæson af Netflix’ musikkonkurrence Rhythm + Flow. Nu er han ude med en ny ep, som også er hans første udgivelse nogensinde. Lad os håbe, at han ikke falmer i spotlightet, præcis som så mange andre vindere af talentshows ender med. Dét er han altså for god til. 

Logic - OCD (Featuring Dwn2earth)

Logics nye single er et tiltrængt friskt pust. Han har cirkuleret lidt i ring om en identitetsløs lyd på det seneste, men det her kunne godt tyde på en velkommen ny retning. Spændende! 

G Perico - Billie Jean (Featuring Wiz Khalifa)

En lille bonus. Dette nummer er desværre ikke at finde på diverse streamingtjenester, men det ville være en skam ikke alligevel at nævne en sådan genistreg som denne. G Perico forvandler Michael Jacksons “Billie Jean” til en sand West Coast banger, i samarbejde med selveste Wiz Khalifa. Hold kæft det er fedt! 

Hør den her:

Hør playlisten på Spotify:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA