x

Rocklegender står til Obamas tjeneste

Rocklegender står til Obamas tjeneste

I februar spillede de tre overlevende medlemmer af den navnkundige San Francisco-gruppe The Grateful Dead en koncert til støtte for den demokratiske præsidentkandidat Barack Obama.

Og det gør de meget gerne igen, udtaler trommeslager Mickey Hart til Billboard, og beretter, at han har udvekslet mails med guitarist Bob Weir og bassist Phil Lesh (billedet) om at gøre mere for den demokratiske kampagne.

"Vi er ikke i færd med at lave planer, men jeg tror, vi står klar til at være til tjeneste. Vi går allesammen meget ind for det her. Meget ind for Obama, og for idéen om at tilbageerobre det her land, eller hvad der er tilbage af det, i en eller anden form. Det er formentlig én ting, vi alle kan være enige om, så du kan være sikker på, at jeg gerne tilbringer en aften med mine brødre, hvor som helst og nårsomhelst, for den sag".

Også Bob Dylan - som iøvrigt lavede en knap så kunstnerisk vellykket turné med The Grateful Dead i 1987 - har ytret forhåbningsfuldhed i forhold til Obama. Det skete i et nyligt interview til Times, som fandt sted på et hotel i Odense i forbindelse med Dylans koncert i byen i maj.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA