x

Ozzy Osbourne udgiver snart album

Ozzy Osbourne udgiver snart album

Sharon Osbourne har udtalt i et radioshow, at Ozzys næste soloalbum er klar til januar 2020

Black Sabbath-legendens kone, Sharon Osbourne, er også hans manager, og hun var for nylig i radioen for at tale om Ozzys helbred efter hans alvorlige fald i april, der medførte, at han måtte udskyde sin europaturné i starten af 2020 for anden gang.

I det amerikanske SiriusXM-radioprogram The Jess Cagle Show fortæller Sharon Osbourne om, hvordan Ozzy har det efter en række af helbredsmæssige tilbagefald og afslører i samme ombæring, at et nyt album er på vej:

“Han er ved at være der. Han havde et rigtig, rigtig slemt uheld i år, men han er ved at være klar. Han har netop færdiggjort et album, og det album kommer ud til januar. Og han har det godt”.

Ud fra Sharons bemærkninger ser det altså, efter alt at dømme, så lyst ud, som det nu engang kan for mørkets prins:

“Hans humør er tilbage nu. Nu har han lavet sit album, og det kommer ud, og alle er virkelig oppe og køre omkring det. Han er glad”.

Ozzy måtte på grund af sit dårlige helbred blive opereret og udskyde turnéen No More Tours 2, men det ser ud til, at rock-legenden kommer til at indhente det forsømte:

“Han har stadig halvandet år til at gøre det. Og de her folk har holdt fast i deres billetter i over et år. Så han kommer tilbage og opfylder den forpligtelse – han kommer til at spille de koncerter. Han trækker sig ikke helt tilbage, men at tage på turné… han kommer ikke til at turnere mere,” fortæller Sharon Osbourne.

Ozzy Osbournes sidste soloalbum var Scream fra 2010, og det kommende album bliver altså det første soloalbum i ti år fra frontmanden i nu hedengangne Black Sabbath. Ozzy jokede tidligere på året med, at han ville kalde det nye album for Recuperation (rekreation, red.), dog er der endnu ikke blevet annonceret en offentlig titel til Scream-opfølgeren.

LÆS OGSÅ: Ozzy Osbourne: Scream

Ozzy udtalte tidligere i år i et interview med Rolling Stone, at det kommende album indtil videre bød på ni nye sange, der havde hjulpet ham igennem det smertefulde år. 

“Det mest deprimerende, jeg har tænkt er: “kommer jeg til at gå ordentligt igen? Kommer jeg til at kunne optræde igen?”, fortalte Ozzy i interviewet.

LÆS OGSÅ: Ozzy Osbourne kæmper efter et års “rendyrket smerte"

“Jeg tænkte, “nå, hvis jeg bare ligger her og ser fucking World at War igen, så kommer jeg ikke til at lave en skid. Så gør hvad du kan, selv hvis det er lidt, bare så man laver noget… Jeg tror ikke, jeg kan spille en rock-koncert lige nu. Så ville jeg sige “hej”, og det ville være det”.

Ozzy Osbourne medvirker desuden på den amerikanske rapper Post Malones seneste album, på singlen “Take What You Want”, hvor rapperen Travis Scott også er med. Sharon Osbourne forklarede, at Ozzy har været glad for sangen:

“Han er rigtig begejstret for duetten, han lavede med Post Malone, og også Travis Scott. Den klarer det godt. Den er på Top 40 i radioen, og den stiger hver uge. De klarer det godt.”

Mørkets prins gav sidst dansk koncert, da han sidste år spillede på Copenhell og modtog fem ud af seks stjerner for den optræden af vores anmelder.

LÆS OGSÅ: Prinsen af mørket cementerede sin legende

Herunder kan du høre Ozzy på Post Malone-sangen:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA