Ásgeir giver danske koncerter

Ásgeir giver danske koncerter

Islandske Ásgeir giver koncerter i både København og Århus

Den 26. februar får Vega i København fornøjelsen af at være vært for Ásgeir, mens islændingen optræder den 27. februar i VoxHall i hjertet af Aarhus. Annonceringen kommer i tæt forbindelse med offentliggørelsen af Ásgeirs kommende album Bury the Moon, som udkommer den 7. februar 2020. Singlen "Youth" fra det kommende album har også netop ramt gaden.

LÆS OGSÅ: Smukt, men iskoldt islandsk modlys

Bury the Moon er Ásgeirs tredje deciderede studiealbum, og det har ikke været en nem rejse for musikeren. Efter den yderst succesfulde debut blev Ásgeir ramt af en modløshed i musikken.

– For mig var det en fuldstændig vanvittig tanke. Jeg kommer fra en meget lille by i det nordlige Island, hvor den slags er helt utænkeligt. Men jeg husker, at det var en vild følelse, da jeg hørte ham sige de ord, og den efterfølgende tid var meget mærkelig for mig, for alt ændrede sig, fortalte Ásgeir tilbage i 2017 i et interview med GAFFA.

Reaktionen kom oven på Ásgeirs overvældende succes med debutpladen. Presset blev så stort, at Ásgeir måtte trække sig tilbage og tage på retræte i hjemlandet. Efter at have funderet over lysten til og meningen med at lave musik udgav Ásgeir sit andet album Afterglow.

Billetsalget begynder fredag den 1. november klokken 10.00 via vega.dk og  Fondenvoxhall.dk 

Varm op med den nye single, "Youth":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA