x

VIDEO: Rasmus Walter hylder det uvisse på første dansksprogede single i tre år

VIDEO: Rasmus Walter hylder det uvisse på første dansksprogede single i tre år

"Finder vej" peger frem mod et nyt album
 
Rasmus Walter har for nylig udsendt sin første dansksprogede single i tre år og er nu klar med den tilhørende video. Sangen er en forsmag på et nyt album i 2020, hvor sangeren og sangskriveren har hyret nye partnere til sangskrivningen og produktionen. Singlen ”Finder vej” er produceret af Frederik Carstens (Karl William, Clara), der tilføjer en moderne, let elektronisk lyd til en popsang om, at man nogle gange må træffe valg, hvor man efterfølgende er nødt til at slippe kontrollen.
 
Om den tilhørende musikvideo, som du kan se nedenfor, fortæller Rasmus Walter: 
 
– Videoen til ‘’Finder Vej’’ handler, som titlen antyder, om den rejse, man begiver sig ud på, når man stifter familie og ved med sig selv, at det er her man vil være, så længe der er liv i en. Om hvordan man nogle gange kan føle sig som en tilskuer til sit eget liv – mens det passerer forbi – uden helt selv at kunne bestemme den retning, det nu engang tager. Der ligger også en hyldest i videoen til det uvisse, og at man hverken kan eller skal have kontrol med alting.
 
Det kommende album bliver Rasmus Walters femte soloalbum og det første siden Himmelflugt fra 2016. Han har efterfølgende udgivet tre singler på engelsk, men er nu tilbage på dansk.
 
Rasmus Walter drager også på Danmarkstour i 2020 – billetsalget er i fuld gang:

6.2 Odense, Odeon
7.2 Silkeborg, Musikteater
8.2 Aalborg, Musikkens Hus
26.2 København, DR koncertsalen
27.2 Aarhus, Musikhuset
28.2 Ringsted, Kongrescenter
29.2 Roskilde, Kongrescenter
 
 
Se musikvideoen til "Finder vej":
 

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA