x

Bo Kaspers Orkester giver dansk releasekoncert 

Bo Kaspers Orkester giver dansk releasekoncert 

Hotel Cecil lægger hus til det svenske band, når de gæster København den 19. november

Bo Kaspers Orkester er klar med deres 12. studiealbum, det soul-orienterede 23.55, der udkommer fredag den 22. november, og det fejrer det svenske orkester tre dage forinden med en eksklusiv releasekoncert på Hotel Cecil i København den 19. november.

Koncerten følger op på nyheden om de fire yderligere koncerter, som den svenske kvartet spiller på dansk jord til februar næste år. Hvor disse koncerter foregår kan du læse i artiklen herunder.

LÆS OGSÅ: Bo Kaspers Orkester kommer til Danmark med nyt album

– Hej alle. Vi er meget stolte af vores nye album 23.55. Det fejrer vi med et release-arrangement tirsdag d. 19. november på Hotel Cecil i København. I forbindelse med dette har kunstneren Per Sonerud lavet en række malerier efter at have lyttet til vores demoer og færdige sange, som er at finde på albummet. Malerierne vil være udstillet på Hotel Cecil, og vi kommer selvfølgelig også til at spille sange fra det nye album live. Vi ses snart. Kærlig hilsen, Bo Kaspers Orkester, skriver bandet om releasekoncerten.

Bo Kaspers Orkester er kendt for deres særegne blanding af soul, pop, jazz og svensk visetradition, som de har foldet ud fra og med deres debut Söndag i sängen i 1993.

Bandet skriver desuden følgende om det kommende album:

– Vores bedste tid er lige nu. Siden begyndelsen af 1990’erne har vi rejst rundt som musikalske handelsrejsende, og det føles nu som om – for at anvende ishockey termer – at vi har spillet to perioder, og at vi nu er i begyndelsen af den sidste tredje periode. Nu er det tid til at give den gas!, fortæller Bo Kaspers Orkester og fortsætter:

23.55 er en samling af sange, som det har taget os næsten tre årtier at blive i stand til at lave. En ren soulplade. Vi har været der tidligere – soulen ligger i vores DNA – men det føles som om, at vi først nu er klar, har stemmen og teksterne til at kunne gøre det fuldt ud. Forbillederne har været givne. Nutidens soul, der er lavet efter uendelige timer foran en computer, lader vi vores yngre kollegaer om. Vi har skrevet sangene, øvet dem, testet dem foran publikum for til sidst at indspille dem i løbet af nogle få dage i studiet. Albummet 23.55 kan med fordel høres sent på aftenen. Gerne højt! Og hvis naboerne klager, så hils fra os.

Billetterne til releasekoncerten på Hotel Cecil kan købes her.

Koncert

19.11: Hotel Cecil, København


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA