x

Kiss udvider afskedsturné – kommer til Danmark i 2020

Kiss udvider afskedsturné – kommer til Danmark i 2020

Paul Stanley, Gene Simmons & Co. føjer 70 nye datoer til deres igangværende End of the Road Tour

Det er musiksiden Ultimate Classic Rock, som bringer en lang række turnédatoer, som ifølge sitet er blevet annonceret på en video under koncert-krydstogtet Kiss Kruise denne weekend. Ifølge denne video skulle Kiss spille i København 18. juni 2020 uden yderligere info om sted og billetsalg.

Da Copenhell finder sted i dagene 17.-20. juni 2020, er det oplagt at tro, at bandet skal spille på Copenhell. Festivalen ønsker dog ikke at kommentere historien. GAFFA følger op på nyheden, når vi ved mere.

Sidst Kiss var i Danmark var i maj 2017, hvor de spillede i Forum Horsens. Koncerten fik dog en lunken anmeldelse fra GAFFA, som kvitterede med tre stjerner og følgende ord: "Selvom guitarist og primær forsanger Paul Stanley fra start forsikrede publikum om en sand hitparade, så nåede koncerten aldrig de højder, man turde håbe. Dertil var stemningen blandt den to tredjedele fyldte sal simpelthen for flad, og henholdsvis Kiss’ sceneshow og musik 20 og 40 år forældet."

LÆS OGSÅ: Wrestling forvandlet til rockmusik

Hardrockbandet fra New York udgav deres selvbetitlede debutalbum tilbage i 1974. Med årene er det blevet til et imponerende bagkatalog med hele 20 album, senest Monster fra 2012, og hits som "Rock and Roll All Nite", "Beth", "I Was Made for Lovin' You" og mange flere. Gruppen har solgt mere end 100 millioner albums verden over og givet utallige koncerter med deres teatralske sceneshow og karakteristiske ansigtsmaling. 

LÆS OGSÅ: Ace Frehley afslører krav for at medvirke på Kiss' afskedsturné

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA